Erhvervs- og sponsorudvalg

kh@ecor.dk

Strategi for Erhvervs- og sponsorudvalget (ESU) 2019

Formål

Formålet med ESUs arbejde er at sikre en bedre kvalitet i golfklubben for det samme kontingent.

Hvem er vi?

Det sker med udgangspunkt i, at MGC er en foreningsdrevet golfklub, som lægger vægt på fællesskab. Vi vil gerne være en klub, som viser vejen.

Målgruppe

• Brancher/virksomheder med forretningspotentiale i golfsporten (lokale – regionale – nationale).
  • Brancher/virksomheder med interesse i events- og arrangementer (hospitality & gourmet)

Vores produkter

• Vores produkt ift. sponsorer er først og fremmest vores ca. 1100 medlemmer, som forbrugere (se profil i DGU-materiale).
  • Banen og restauranten (hospitality & events).

Kontrakter

Vi respekterer Skats og DGUs vejledninger på området (DGUs standardkontrakt).

MGC indgår såvel ’klassiske sponsoraftaler’ som barteraftaler.

Aktivering og fastholdelse

MGC lægger vægt på ROI (return on investment) for vores sponsorer og har derfor fokus på, hvad der skaber værdi for den enkelte sponsor.

Klubben driver et erhvervsnetværk (Mollerup Business Club) med fokus på golfoplevelser (golfrejser, Made in Denmark, interne arrangementer)

Årshjul og evaluering

ESU udarbejder et årshjul for udvalgets aktiviteter, herunder evaluering af de enkelte aktiviteter.