Virksomheder

Virksomheder

Firmaarrangementer, mødefaciliteter og erhvervsnetværk

Hos Mollerup Golf Club afholder vi firmaaktiviteter, netværks- og golfarrangementer hvor golf, business, samvær og skønne oplevelser er i centrum.

Du kan blive en del af Mollerup Business Club – et lokalt netværk med fokus på at udvikle relationer, skabe værdi samt forretning mellem deltagende virksomheder.

Mollerup Golf Club har en masse at byde på – alt fra et smukt, kuperet landskab med en 18 hullers bane og store greens, driving range til et afslappet og hyggeligt klubmiljø, indbydende og lyse mødelokaler samt en dejlig café og restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Tag kollegaer, kunder eller forretningsforbindelser med på golfbanen. Vi vil se frem til at byde dig og dine gæster velkommen i vores golfanlæg i det nordlige Aarhus, hvor I kan opleve de enestående naturomgivelser til enten et Company Day eller Golf for sjov-arrangement.

Vil du vide mere?

Vi ønsker at give dig og dine gæster en ganske særlig dag og alletiders golfoplevelse, og vi vil gøre vores til, at det lever op til jeres ønsker og forventninger. Så tøv ikke med at tage fat på os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for firmaarrangementer og aktiviteter i vores golfanlæg.

Kig forbi sekretariatet eller ring til os på tlf. 8678 5556, så finder vi den løsning, der passer bedst til jer. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@mollerupgolfclub.dk.

Banestatus

Hvad sker der på banen!
Der proppens greens torsdag og fredag i uge 37 – læs mere her.
Der må lægges op i en del af det generelle område, klippet til fairway eller lavere – se opslag i ankomstområdet.
Husk altid at rette nedslagsmærker op på greens!
Hvad skal du gøre hvis din bold rammer en robotklipper på banen eller flyttes af denne?
Læs hvad du skal gøre her
 
Buggykørsel er tilladt.
Buggy’s kan forhåndsreserveres i GolfBox under tidsbestilling – dog ikke på selve spilledagen. Her kan reservation kun ske via kontoret.
Driving Range
Bolde kan trækkes med DGU kort eller via GolfMore app’en.
Gæster får kode til driving range på deres printede scorekort.
Bemærk: 
Grundet klipning er rangen lukket mandag fra kl. 12:00 – 13:30
Risskov, DK
14:48 september 2023
17°C
Wind: 22 Km/h
Pressure: 1023 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 07:07
Sunset: 19:15