Virksomheder

Firmaarrangementer, mødefaciliteter og erhvervsnetværk

Hos Mollerup Golf Club afholder vi firmaaktiviteter, netværks- og golfarrangementer hvor golf, business, samvær og skønne oplevelser er i centrum.

Du kan blive en del af Mollerup Business Club – et lokalt netværk med fokus på at udvikle relationer, skabe værdi samt forretning mellem deltagende virksomheder.

Mollerup Golf Club har en masse at byde på – alt fra et smukt, kuperet landskab med en 18 hullers bane og store greens, driving range til et afslappet og hyggeligt klubmiljø, indbydende og lyse mødelokaler samt en dejlig café og restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Tag kollegaer, kunder eller forretningsforbindelser med på golfbanen. Vi vil se frem til at byde dig og dine gæster velkommen i vores golfanlæg i det nordlige Aarhus, hvor I kan opleve de enestående naturomgivelser til enten et Company Day eller Golf for sjov-arrangement.

Vil du vide mere?

Vi ønsker at give dig og dine gæster en ganske særlig dag og alletiders golfoplevelse, og vi vil gøre vores til, at det lever op til jeres ønsker og forventninger. Så tøv ikke med at tage fat på os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for firmaarrangementer og aktiviteter i vores golfanlæg.

Kig forbi sekretariatet eller ring til os på tlf. 8678 5556, så finder vi den løsning, der passer bedst til jer. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@mollerupgolfclub.dk.

Der spilles vinterbane.

VIGTIG INFORMATION:

Hul 5 og 9 er lukket i uge 8, og MÅ IKKE spilles – gå videre til næste hul.
Der arbejdes på banen, da elmasterne skal have service.

Vi beklager ulejligheden.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.

God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.

Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen.

Risskov, DK
04:05 marts 2024