Virksomheder

Virksomheder

Firmaarrangementer, mødefaciliteter og erhvervsnetværk

Hos Mollerup Golf Club afholder vi firmaaktiviteter, netværks- og golfarrangementer hvor golf, business, samvær og skønne oplevelser er i centrum.

Du kan blive en del af Mollerup Business Club – et lokalt netværk med fokus på at udvikle relationer, skabe værdi samt forretning mellem deltagende virksomheder.

Mollerup Golf Club har en masse at byde på – alt fra et smukt, kuperet landskab med en 18 hullers bane og store greens, driving range til et afslappet og hyggeligt klubmiljø, indbydende og lyse mødelokaler samt en dejlig café og restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Tag kollegaer, kunder eller forretningsforbindelser med på golfbanen. Vi vil se frem til at byde dig og dine gæster velkommen i vores golfanlæg i det nordlige Aarhus, hvor I kan opleve de enestående naturomgivelser til enten et Company Day eller Golf for sjov-arrangement.

Vil du vide mere?

Vi ønsker at give dig og dine gæster en ganske særlig dag og alletiders golfoplevelse, og vi vil gøre vores til, at det lever op til jeres ønsker og forventninger. Så tøv ikke med at tage fat på os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for firmaarrangementer og aktiviteter i vores golfanlæg.

Kig forbi sekretariatet eller ring til os på tlf. 8678 5556, så finder vi den løsning, der passer bedst til jer. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@mollerupgolfclub.dk.

Mollerup Golf Club

Banestatus

DER SPILLES SOMMERBANE.

Vigtigt om robotterne
Nu bliver alle fairways og semirough klippen af robotter. Robotterne er programmeret og styres via GPS-signaler.

De kører derfor IKKE ud på vejen, i søen eller bunkers selv om det kan se sådan ud.
Spillerne må derfor IKKE stoppe robotten, da klipning af arealerne vil blive forsinket. Genstart af robotterne kræver manuel og kyndig betjening.

 
Kørsel med buggy er tilladt. 

 

 

Driving Range

Boldautomaten er åben for boldtræk. 

Det er derfor IKKE tilladt selv at samle bolde på rangen. 

BEMÆRK: Bolde fra driving rang må IKKE fjernes og bruges andre steder. 

Risskov, DK
09:46 juni 2024
16°C
Wind: 19 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 04:30
Sunset: 22:10