Golfhæftet

Golfamore

Spil golf til halv greenfee i flere lande

Golfamore (tidligere Golfhäftet) – køb dit kort her

Køb Golfamore (tidligere Golfhäftet) og få PLUS med i købet!
Nu er Golfamores (tidligere Golfhäftet) populære PLUS-kampagne i gang!

Køber du Golfamore 2024 i dag, får du PLUS med i købet (værdi 200 DKK). Med Golfamore PLUS kan du besøge dine favoritter blandt Golfamore-banerne igen på udvalgte PLUS-tider og fortsætte med at spille golf til halv greenfee. Lyder det ikke bare skønt?

Golfamore med PLUS nu 450 DKK (normalpris 650 DKK)

Med Golfamore 2024 spiller du på over 1300 baner i mere end 20 lande med 50% rabat på greenfee. Du sparer penge allerede efter 2-3 spillede runder med Golfamore 2024. Det er en virkelig god deal, hvis du spørger os!

TIlbuddet gælder til og med 31. marts 2024

Du støtter klubben, når du køber golfhæftet hos os. Bestil nedenfor:

Golfamore giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på næsten 1300 baner i blandt andet Danmark (ca. 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien – se alle baner på golfamore.com.

Allerede efter 2-3 golfrunder har du sparet penge!

Mollerup Golf Club

DER ÅBNES TIL SOMMERBANE.

Fra torsdag den 18. april kl. 8:00 spilles der til sommerbane, med undtagelse af hul 14, 15 og 16.

Vigtigt om robotterne
Nu bliver alle fairways og semirough klippen af robotter. Robotterne er programmeret og styres via GPS-signaler.

De kører derfor IKKE ud på vejen, i søen eller bunkers selv om det kan se sådan ud.
Spillerne må derfor IKKE stoppe robotten, da klipning af arealerne vil blive forsinket. Genstart af robotterne kræver manuel og kyndig betjening.

Kørsel med buggy er tilladt.

– vær meget opmærksom på våde områder og kør med stor forsigtighed.

Boldautomaten er åben for boldtræk.

Det er derfor IKKE tilladt selv at samle bolde på rangen.

BEMÆRK: Bolde fra driving rang må IKKE fjernes og bruges andre steder.

Risskov, DK
11:34 april 2024