Åbningstider Cafe

Åbningstider

I vintersæsonen er caféen kun åben ved arrangementer. Der kan købes øl og vand i køleskabet, samt laves kaffe og the, når der er lukket. Betaling foregår via mobile pay. Vi holder lukket mellem jul og nytår 2023.
Karen
F&B manager
UgedagCafé / BarKøkken
Mandag - Torsdag
Søndag

Ekstraordinær åbning eller servering kræver en forhåndsaftale med klubbens Food & Beverage Manager Karen Eriksen på tlf 89 44 94 99.

Vejrforholdene kan enkelte gange medføre tidligere lukketid.

Vil du have fat på restauranten?
Mollerup Golf Club

DER ÅBNES TIL SOMMERBANE.

Fra torsdag den 18. april kl. 8:00 spilles der til sommerbane, med undtagelse af hul 14, 15 og 16.

Vigtigt om robotterne
Nu bliver alle fairways og semirough klippen af robotter. Robotterne er programmeret og styres via GPS-signaler.

De kører derfor IKKE ud på vejen, i søen eller bunkers selv om det kan se sådan ud.
Spillerne må derfor IKKE stoppe robotten, da klipning af arealerne vil blive forsinket. Genstart af robotterne kræver manuel og kyndig betjening.

Kørsel med buggy er tilladt.

– vær meget opmærksom på våde områder og kør med stor forsigtighed.

Boldautomaten er åben for boldtræk.

Det er derfor IKKE tilladt selv at samle bolde på rangen.

BEMÆRK: Bolde fra driving rang må IKKE fjernes og bruges andre steder.

Risskov, DK
10:31 april 2024