Pay & Play

Pay & Play i Mollerup Golf Club ved Aarhus

Par-3 bane

Mollerup Golf Club tilbyder nu alle at spille golf på klubbens 6 hullers par 3 bane – også dig, som aldrig har prøvet golf før.

Du kan leje udstyr i GolfMore automaten ved klubhuset, hvis du ikke har dit eget. Spil er betinget af, at der betales greenfee i den opstillede GolfMore automat, og HUSK kvitteringen fra automaten, som er dit bevis på at du har betalt for at spille

Greenfee gælder til 3 runder eller ca. 2 timer

Vinterprisen til og med februar måned:

• Junior (under 18 år) kr. 50,00
  • Øvrige (18 år og derover) kr. 75,00

Sommerpriser:

•  Junior (under 18 år) kr. 75,00
  •  Øvrige (18 år og derover) kr. 150,00

Leje af fuldt udstyr kr. 100,00

Bestil tid på banen her: Klik her

Vejledning til tidsbestilling: Læs her

Driving range

Mollerup Golf Clubs driving range er stedet til at forbedre dit golfspil. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en nybegynder, er vores driving range det ideelle sted til at øve og finjustere dit sving, forbedre din præcision og få en bedre føling med golfbolden.

Med forskellige afstande og målområder har vi skabt det perfekte miljø for dig til at udvikle dit spil.

Priserne for spande på driving rangen

Sikkerhed

HUSK. Dit ophold på banen er på eget ansvar

Det er vigtigt med nogle sikkerhedsregler, fordi det ikke er ufarligt at spille golf. Der er voldsom kraft både i køllehovedet og i en flyvende golfbold.

Hold afstand til den spiller, der skal til at slå, og gå aldrig foran en spiller, der skal til at slå. Spil aldrig ud fra tee-stedet, før holdet foran har forladt green.

Råb ”FORE”, hvis der er den mindste risiko for, at du eller en medspiller rammer et menneske.

Duk dig, når der råbes ”FORE”. Vend ryggen til den retning, hvor råbet kom fra, duk dig og beskyt hovedet med hænder og arme.

Banen

6 hullers par 3-bane med rigtige greens, bunkers og sø. En rigtig par-3 bane, hvilket betyder, at banens idealscore er tre slag pr. hul,  og det kan kun lade sig gøre, hvis banen spilles med omtanke.

På scorekortet kan du se, hvordan du beregner dine point, men er bolden ikke i hul på det  7. slag, samles den op, og der noteres et ”0” på scorekortet.

Greenfee- og rabataftaler, som Mollerup Golf Club har med andre klubber, er ikke gældende.

Rigtig god fornøjelse!

Der spilles vinterbane.

VIGTIG INFORMATION:

Hul 5 og 9 er lukket i uge 8, og MÅ IKKE spilles – gå videre til næste hul.
Der arbejdes på banen, da elmasterne skal have service.

Vi beklager ulejligheden.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.

God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.

Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen.

Risskov, DK
08:18 februar 2024