Golfcafé

Golfcaféen

En integreret del af Mollerup Golf Club

Golfcaféen er åben for alle

Vores hyggelige café er i hverdagen omdrejningspunktet, hvor medlemmer og gæster mødes. Med plads til 30 personer og med en stor, delvis overdækket terrasse, hvor der også er servering.

Caféen er åben for alle – også for dig, der ikke spiller golf. Er du på cykel eller til fods for at nyde den smukke natur i vores område, er du meget velkommen, hvis du trænger til et lille hvil og en forfriskning, en kop kaffe eller lidt at spise.

I vores café kan du få kaffe, te, øl, vin og vand, og du kan få de kendte café- og frokostretter. Vi tilbyder sandwich, lune retter og de traditionelle danske retter som f.eks. stjerneskud og pariserbøf.

Mollerups golfcafé indendørs.

Der spilles vinterbane.

VIGTIG INFORMATION:

Hul 5 og 9 er lukket i uge 8, og MÅ IKKE spilles – gå videre til næste hul.
Der arbejdes på banen, da elmasterne skal have service.

Vi beklager ulejligheden.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.

God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.

Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen.

Risskov, DK
05:11 marts 2024