Golf for sjov (privat)

Golf for sjov

For venner og familien

En dag på golfbanen med venner eller familien

Hvis I som familie eller en gruppe af venner ønsker at lave noget aktivt sammen og prøve noget nyt og udfordrende, så tilbyder vi Golf for sjov hos Mollerup Golf Club. Her får I muligheden for at prøve kræfter med golf til et super hyggeligt og sjovt arrangement, hvor alle kan være med uanset niveau – det gælder også for dem, der aldrig har prøvet at spille golf før.

Vi vil gøre vores absolut bedste for at skabe rammerne for en fantastisk dag, der lever op til jeres ønsker – og overstiger jeres forventninger. I kommer til at nyde dagen i hinandens selskab og få glæden af at spille golf i naturskønne omgivelser.

I vil desuden stifte bekendtskab med vores professionelle træner, der vil fortælle og instruere jer på driving rangen, så I kan lære de grundlæggende færdigheder i golfspillet. Træneren sørger for at undervise jer ud fra det niveau, som I er på. Alle i gruppen kan således være sikker på at komme hjem med en super god og sjov golfoplevelse.

Hvem ved, måske vækkes en ny interesse?

To spillere på golfbanen hos Mollerup Golf Club
Golfbane - Sommer og blå himmel

Kvalitetstid, hygge og lækre omgivelser

Golf er en fantastisk sport, og uanset om du tager afsted med nogle venner eller familien for at øve jer i sportsgrenen, vil I få nogle gode grin over at konkurrere og udfordre hinanden på golfbanen.

Vores Golf for sjov-arrangement indeholder leje af udstyr og bolde, så I skal blot sørge for at møde op i den rette påklædning.

I er meget velkomne til at slutte dagen af med en dejlig frokost, en kold øl eller en kop kaffe i vores café eller restaurant.

Lyder det som noget for jer?

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker en pris. Du kan bestille et Golf for sjov-arrangement lige her!

Mollerup Golf Club

Banestatus

DER SPILLES SOMMERBANE.

Vigtigt om robotterne
Nu bliver alle fairways og semirough klippen af robotter. Robotterne er programmeret og styres via GPS-signaler.

De kører derfor IKKE ud på vejen, i søen eller bunkers selv om det kan se sådan ud.
Spillerne må derfor IKKE stoppe robotten, da klipning af arealerne vil blive forsinket. Genstart af robotterne kræver manuel og kyndig betjening.

 
Kørsel med buggy er tilladt. 

 

 

Driving Range

Boldautomaten er åben for boldtræk. 

Det er derfor IKKE tilladt selv at samle bolde på rangen. 

BEMÆRK: Bolde fra driving rang må IKKE fjernes og bruges andre steder. 

Risskov, DK
12:04 juni 2024
18°C
Wind: 21 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 04:30
Sunset: 22:10