Torsdagsherrerne

Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer (TH) er en klub i klubben, hvis formål er at skabe godt socialt samvær og rammer for nogle hyggelige matcher for herrespillere i Mollerup Golf Club.

Alle er velkomne, dog skal du have spillet dig ned i handicap 36 eller derunder (vi kan varmt anbefale onsdagsmatcher og Klub37 til dig, som har handicap 37 eller derover). Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig til en god opstart i vores klub.

Vi spiller hver torsdag i sæsonen – oftest med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange Gunstart med fast spilletidspunkt. Ved fri start kan du lave en aftale med andre TH eller blot melde dig på en tid i Golfbox.

NB! Frem til tirsdag kl. 14.00 er det kun TH, som kan reservere tider torsdag i tidsrummet 14:00 til 16:30. Så hvis du (inden tirsdag kl. 14) melder dig på en tid i dette tidsrum, så ved du, at du kommer til at spille med andre TH.

Vi arrangerer spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Og så har vi hvert år på Kr. Himmelfartsdag en udflugt til en fremmed bane.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt os på: molleruptorsdagsherrer@gmail.com

  • Kontingent for medlemskab af Torsdagsherrer er kr. 500,00
  • Kontingent betales sammen med tilmelding i GolfBoxMedlemsskab af TH
  • Tilmelding og betaling af kontingent skal foretages inden første match, du vil deltage i
  • Kontingent dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt “Fri Start” (se matchplan)

Ved matcher benævnt “Gunstart” eller “Venskabsmatch” er der efterfølgende fællesspisning i restauranten. Betaling for mad er ikke inkluderet i kontingentet. Betaling for mad dækkes af den matchfee, som betales via tilmelding til matchen i Golfbox.

Kr. Himmelfartsturen er ikke inkluderet i kontingentet.
Matchfee, (burtur, greenfee og mad) betales ved tilmelding i Golfbox

  • Ved alle matcher, hvor der er matchfee (gunstarter, venskabsmatcher, Kr. Himmelfart, m.m.) betales matchfee sammen med tilmeldingen i Golfbox. NB! Hvis du skulle blive forhindret og framelder dig inden tilmeldingsfristens udløb, får du automatisk den indbetalte matchfee refunderet. Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb, kan refusion af matchfee ikke garanteres. Dette vil bl.a. afhænge af, om der er en reserve, som kan overtage pladsen.

Der er også mulighed for, at du kan spille med enkelte matchdage uden at være fast medlem. I så fald betales en “løsgænger-fee” på kr. 100,00 pr. gang – betaling aftales med kasserer Jesper Abel.

NB! NYE medlemmer kan deltage én gang uden at betale “løsgænger” fee eller kontingent (Ved gunstart  betales dog for mad.) På den måde binder man sig ikke før man har “prøvet det af”

Vigtigt! Alle scorekort afleveres elektronisk via Golfbox App (på telefon, tablet eller PC) samme dag som du har spillet (altså torsdag) senest kl. 22. Hvis du ønsker hullet registreret til Drømmerunden, skal du efterfølgende sende et billede af dit scorekort med tydelig angivelse af de ønskede huller til Hans Houlind mobil: 51 34 06 01 SENEST torsdag aften.

Bestyrelse

Thomas Mohr Rasmussen

Thomas Mohr Rasmussen

Formand

Tlf: 28 15 76 57

Jesper Abel

Jesper Abel

Kasserer

Tlf: 21 68 62 92

Nils Victor

Nils Victor Jensen

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 93 88 93 73

Hans Houlind

Hans Houlind

Bestyrelsesmedlem

Tlf. 51 34 06 01

Anders Porse

Anders Porse

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 26 77 02 36

Banestatus

Hvad sker der på banen!
Der proppens greens torsdag og fredag i uge 37 – læs mere her.
Der må lægges op i en del af det generelle område, klippet til fairway eller lavere – se opslag i ankomstområdet.
Husk altid at rette nedslagsmærker op på greens!
Hvad skal du gøre hvis din bold rammer en robotklipper på banen eller flyttes af denne?
Læs hvad du skal gøre her
 
Buggykørsel er tilladt.
Buggy’s kan forhåndsreserveres i GolfBox under tidsbestilling – dog ikke på selve spilledagen. Her kan reservation kun ske via kontoret.
Driving Range
Bolde kan trækkes med DGU kort eller via GolfMore app’en.
Gæster får kode til driving range på deres printede scorekort.
Bemærk: 
Grundet klipning er rangen lukket mandag fra kl. 12:00 – 13:30
Risskov, DK
16:15 september 2023
18°C
Wind: 21 Km/h
Pressure: 1023 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 07:07
Sunset: 19:15