Torsdagsherrerne

Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer (TH) er en klub i klubben, hvis formål er at skabe godt socialt samvær og rammer for nogle hyggelige matcher for herrespillere i Mollerup Golf Club.

Alle er velkomne, dog skal du have spillet dig ned i handicap 36 eller derunder (vi kan varmt anbefale onsdagsmatcher og Klub37 til dig, som har handicap 37 eller derover). Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig til en god opstart i vores klub.

Vi spiller hver torsdag i sæsonen – oftest med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange Gunstart med fast spilletidspunkt. Ved fri start kan du lave en aftale med andre TH eller blot melde dig på en tid i Golfbox.

NB! Frem til tirsdag kl. 14.00 er det kun TH, som kan reservere tider torsdag i tidsrummet 14:00 til 16:30. Så hvis du (inden tirsdag kl. 14) melder dig på en tid i dette tidsrum, så ved du, at du kommer til at spille med andre TH.

Vi arrangerer spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Og så har vi hvert år på Kr. Himmelfartsdag en udflugt til en fremmed bane.

 

  • Kontingent for medlemskab af Torsdagsherrer er kr. 500,00
  • Kontingent betales sammen med tilmelding i GolfBoxMedlemsskab af TH
  • Tilmelding og betaling af kontingent skal foretages inden første match, du vil deltage i
  • Kontingent dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt “Fri Start” (se matchplan)

Ved matcher benævnt “Gunstart” eller “Venskabsmatch” er der efterfølgende fællesspisning i restauranten. Betaling for mad er ikke inkluderet i kontingentet. Betaling for mad dækkes af den matchfee, som betales via tilmelding til matchen i Golfbox.

Kr. Himmelfartsturen er ikke inkluderet i kontingentet.
Matchfee, (burtur, greenfee og mad) betales ved tilmelding i Golfbox

  • Ved alle matcher, hvor der er matchfee (gunstarter, venskabsmatcher, Kr. Himmelfart, m.m.) betales matchfee sammen med tilmeldingen i Golfbox. NB! Hvis du skulle blive forhindret og framelder dig inden tilmeldingsfristens udløb, får du automatisk den indbetalte matchfee refunderet. Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb, kan refusion af matchfee ikke garanteres. Dette vil bl.a. afhænge af, om der er en reserve, som kan overtage pladsen.

Der er også mulighed for, at du kan spille med enkelte matchdage uden at være fast medlem. I så fald betales en “løsgænger-fee” på kr. 100,00 pr. gang – betaling aftales med kasserer Jesper Abel.

NB! NYE medlemmer kan deltage én gang uden at betale “løsgænger” fee eller kontingent (Ved gunstart  betales dog for mad.) På den måde binder man sig ikke før man har “prøvet det af”

Vigtigt! Alle scorekort afleveres elektronisk via Golfbox App (på telefon, tablet eller PC) samme dag som du har spillet (altså torsdag) senest kl. 22. Hvis du ønsker hullet registreret til Drømmerunden, skal du efterfølgende sende et billede af dit scorekort med tydelig angivelse af de ønskede huller til Hans Houlind (meget gerne torsdag – og senest fredag)

Bestyrelse

portrait

Thomas Mohr Rasmussen

Formand

Tlf: 28 15 76 57

portrait

Jesper Abel

Kasserer

Tlf: 21 68 62 92

portrait

Nils Victor Jensen

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 41 89 32 44

portrait

Hans Houlind

Bestyrelsesmedlem

Tlf. 51 34 06 01

portrait

Anders Porse

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 26 77 02 36

Banestatus

Vinterbanen er åben

Der spilles vinterbane – hul 1, 2, 3 og 4 er lukket, samt hul 14, 15 og 16.

Start din runde på hul 5.

Buggy kørsel efter vinterkøreplan

Buggykørsel må kun ske på den anviste vinterrute.

Hent oversigtskort her

Risskov, DK
02:51 marts 2023
8°C
Wind: 22 Km/h
Pressure: 993 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 06:09
Sunset: 18:41