Ordensforskrifter

Mollerup Golf Clubs Ordensforskrifter

Oplev vores smukke golfbane og følg ordensforskrifterne

Din hyggelige golfbane i Aarhus

Velkommen til Mollerup Golf Club, en hyggelig golfbane beliggende i Aarhus. For at sikre en fantastisk golfoplevelse for alle vores gæster, beder vi dig venligst følge vores ordensforskrifter. Ved at overholde disse retningslinjer og de almindelige etiketteregler, skaber vi et venligt og sikkert miljø for alle golfspillere og gæster.

Vi tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og kurser, der passer til golfspillere på alle niveauer. Bliv medlem af Mollerup Golf Club og nyd fordelene ved at være en del af et hyggeligt fællesskab, mens du forbedrer dit golfspil. Tilmeld dig i dag og oplev en verden af golf i smukke omgivelser i Aarhus.

Ordensforskrifter

Overtrædelse af nedenstående ordensforskrift og de almindelige etiketteregler i øvrigt kan medføre bortvisning og karantæne:

 1. Spil på banen finder sted med start fra 1. tee. 
 2. Såfremt et hold afbryder runden efter hul 9, betragtes genoptagelse af spillet på hul 10 som en ny start og er omfattet af reglerne herfor.
 3. Alle medlemmer i klubben skal bære synligt medlemsbevis på bag/vogn, og alle andre spillere skal tilsvarende bære gyldig greenfee-kvittering.
 4. Hver spiller skal medbringe og spille med sit eget golfudstyr på banen.
 5. Der må ikke spilles mere end 4 bolde pr. hold ad gangen.
 6. Træning af indspil på putting-green ved klubhuset er ikke tilladt. Der henvises til øvelsesgreen ved hul 10.
 7. Putting-green må kun benyttes af golfspillere. Ikke golfspillere kan dog benytte putting-green under opsyn i forbindelse med undervisning.
 8. Prøvesving med jern på teestedet bør undgås. Enhver form for øvelsesspil på banen, f.eks. spil med 2 bolde, er ikke tilladt. Der henvises til træningsanlæggene.
 9. Vogne må ikke trækkes eller parkeres på greens og teesteder eller mellem greens og greenbunkers eller mellem greens og søer/vandløb, der støder op til green.
 10. Hunde må ikke medtages på baneanlægget.
 11. Påklædning, der falder uden for de alm. golfnormer er ikke tilladt på banen og ved/i klubhuset. Der henvises til opslag om dress-code.
 12. Banepersonalet har fortrinsret overalt på banen og skal kunne arbejde i sikker forvisning om, at spillerne har det fulde ansvar for dets sikkerhed (jf. alm. etiketteregler). Man må således aldrig slå i den retning, hvor banepersonalet arbejder, medmindre de ved tegn har tilkendegivet at være indforstået med, at spilleren slår.
Spil på golfbanen

Mollerup Golf Clubs ordens- og etiketteregler

For at sikre en behagelig og respektfuld atmosfære for alle spillere og gæster på Mollerup Golf Club, er det vigtigt at følge de gældende ordens- og etiketteregler samt dresscode. På denne side vil du finde en kort oversigt over de vigtigste regler og retningslinjer, der gælder for klubhuset, caféen, restauranten, terrasserne, spil på 18-hullers banen og Par-3 banen, samt træningsfaciliteterne. 

Overtrædelse af reglerne kan medføre sanktioner som advarsler, karantæne eller eksklusion. For mere detaljerede oplysninger om regler og “dresscode”, opfordrer vi dig til at følge linket og læse den fulde version af retningslinjerne.

Har du spørgsmål?

Banestatus

Der spilles vinterbane.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.
 
God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

 
Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.
 
Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen. 

Risskov, DK
11:17 december 2023
-1°C
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1009 mb
Visibility: 4.476 km
Sunrise: 08:26
Sunset: 15:49