Sponsorer

Samarbejdspartner/sponsor i Mollerup Golf Club

Vi er Aarhus, AGF!

AGF – Aarhus Gymnastikforening af 1880 – er en idrætsforening i Aarhus, der blev stiftet i 1880. Det startede – som navnet mere end antyder – med gymnastik. 

Senere kom andre idrætsgrene til, og i 1902 startede man med at spille fodbold. 

I dag har AGF af 1880 syv afdelinger og er med sine godt 4.000 medlemmer Aarhus’ største idrætsforening.

Vi gør vores bedste for at bidrage til de gode øjeblikke 

Royal Unibrew hviler på mange års dansk bryggeritradition. Vi har en stærk lokal forankring, og er i dag Danmarks 2. største bryggerikoncern. 

Vi er stolte over vores rødder, og producerer derfor mere end 400 forskellige produkter i Danmark på to moderne bryggerier i henholdsvis Faxe og Odense.

 

VO Tagdækning – din lokale leverandør af nyt tag

Vi er et team af uddannede tagdækkere og certificerede I brug af de kvalitets godkendte tagprodukter, som vi arbejder med.

Med base i Risskov er vi en ideel samarbejdspartner i Aarhus samt resten af Østjylland.

Beierholm – vi skaber balance

Vi rådgiver virksomheder i hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. 

Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning.

First Class Trophy Taxidermy

Vores zoologiske konservatorer har flere gange vundet både titlerne ‘BEST IN WORLD’ og ‘BEST OF EUROPE’. Som Europas største konservatorvirksomhed udnytter vi vores indkøbskraft til at finde de fineste materialer på markedet. Dette giver os mulighed for effektivt at producere højkvalitets trofæmontager og give dig den bedste værdi for pengene for din investering. Vi lover dig et smuk, trofæmontage, som du vil have glæde af i mange år.

 

Jyske bank – Danmarks næststørste bank

Vi leverer finansielle løsninger til privatkunder og virksomheder

Webasto Klima Komfort ApS

Hos Webasto Klima Komfort får du professionel service og godt håndværk. Vi sætter en ære i at udfører vores arbejde og går ikke på kompromis.

Vi har alle gennemført de påkrævede kurser hos Webasto, og er certificeret Webasto Service Center, hvilket gør at vi hver dag kan arbejde med det som vi brænder for, nemlig installation og reparation af Webasto-løsninger. Vi er et dedikeret team med hver vores kernekompetence og fokus.

XL BYG

XL-BYG er Skandinaviens største byggevarerådgiver med ca. 300 forretninger i Danmark, Norge og Sverige. 

VR & Co
Effektiv markedsføring af boliger og ejendomsprojekter

VR & Co hjælper dig med at afsætte boliger – både de eksisterende og dem på projektstadiet 

Nye vinkler på byggeri

Raunstrup er en ung og innovativ organisation. Vi prioriterer nytænkning højt, fordi vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaring. 

Når de tre elementer går op i en højere enhed, skaber vi de bedste løsninger i byggebranchen.

Samarbejde, tillid og åbenhed er en naturlig del af hverdagen.

Lad din virksomhed være i trygge hænder

Hos ECOR har vi 40 års erfaring med økonomisk administration for mange typer virksomheder. 

Vi er særligt stærke i golfklubber, tandlæger, boligadministrationer og mellemstore virksomheder. 

Når du outsourcer til os, får du specialister i de gældende regler, der sørger for at lette driften af din forretning, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ejendomsselskabet Olav de Linde er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 500.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København.

Brug for en ny bank?

Nordea – en af Danmarks største banker.

Virksomheden beskæftiger sig med aktiviteter inden for tre forretningsområder: Retail Banking, Corporate and Institutional Banking og Asset Management & Life.

Brug for online hjælp?

NETADVISE ApS er beliggende i Aarhus N og tilhører kategorien Reklamebureauer og webbureauer.

Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse i Aarhus er med dig, når du skal tage både store og små økonomiske beslutninger. Det kræver tillid, og derfor får du en personlig rådgiver, du altid kan kontakte, og som kender dig og din økonomi. 

  • Personlig rådgiver
  • Danmarks bedste image
  • Vi støtter lokalt

Besøg os på midspar.dk/8000 eller i vores afdeling i Dokk1

Dansø Forsikringsmægler

Personligt engagement og højt serviceniveau er vores varemærke.

De to ting har vi alle altid med i tasken, når vi går på arbejde. Kunne du tænke dig en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at gøre dine forsikringer overskuelige og gennemsigtige, så har vi udviklet en Dansø-samarbejdsproces, der gør lige præcis det for dig. 

Formuepleje – Investering med fælles interesser

I Formuepleje er vi specialister i langsigtet opsparing.

Vores løsninger er velegnede til private og professionelle investorer, unge og gamle, og til store formuer såvel som små opsparinger – og så bygger de på interessefællesskab med dig som kunde.

Heat Save

Hos HeatSave sælger vi ikke bare varmepumper af den højeste kvalitet, men vi går skridtet videre inden for almen salg og service. 

Vi lever efter vores tre nøgleord “Kvalitet, Tryghed og Troværdig”, som skal kunne ses i ethvert projekt.

Vi hjælper dig til at bygge bedre

Hos HauCon arbejder vi hver dag for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for rådgivning omkring tekniske løsninger samt levering af specialprodukter til entreprenørbranchen og elementfabrikker.

Bravida

Bravida giver bygninger og anlæg liv – døgnet rundt, året rundt. 

Vi gør det med hjælp fra tusindvis af medarbejdere, der installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.

Inspirerende løsninger til digitale arbejdspladser

Vi gør din hverdag nemmere. Alle arbejdspladser er i dag digitale og med de rigtige værktøjer øger du samarbejde, kommunikation og lønsomhed. 

Det er alt fra din bærbare computer, digitale møder og papirudskrifter -til komplette mødelokaler, betalingssystemer og fakturahåndtering.

IT er ikke et nødvendigt onde.

Vores formål er at hjælpe virksomheder med at formulere og ikke mindst effektuere deres It-strategi for derigennem at sikre det bedste IT-fundament for virksomheden. 

Et velfungerende og pålidelig IT-fundament er en forudsætning for en effektiv produktion, kommunikation og administration af en virksomhed.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres!

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og i Grønland.
STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere fordelt på flere end 80 forretninger over hele landet.

Estate Allebo Lystrup

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. 

Alle har et stort lokalkendskab og en stærk faglig indsigt i de mange processer, der er forbundet med køb og salg af bolig. 

Estate er det sikre valg for dig, der ønsker et trygt og effektivt boligsalg.

Murermester Åge Jacobsen

Syns- & Skønsmand for Byggeriets Ankenævn. Konsulent for murerfirmaer, Entreprenører m.m. og private kunder i forbindelse med byggeopgaver af enhver art.

Golfshoppen

Vi kan levere alt i golfudstyr til alle aldersgrupper – mænd/kvinder & juniorer

Online golfshop – og fysisk butik i Mollerup Golfklub

 
Hinnerup Blik & VVS ApS

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

GSV – Danmarks førende materieludlejer

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Uanset om det drejer sig om småt håndværktøj til en mindre byggeopgave eller de helt store maskiner, der skal i brug, når Danmarks motorveje, broer og metroer anlægges. 

Vi har afdelinger i hele landet og leverer lige til døren eller byggepladsen.

BEFRO

Befro er din forhandler af forbrugerelektronik. Hos Befro tilbyder vi både levering samt afhentning i vores butik i Viby, Aarhus. Hos Befro ønsker vi at være eksperter på alle vores varer. Med bredt sortiment er der meget at komme efter, du kan blandt andet finde kameraudstyr, mobiler, computere, skærme, computerspil og meget mere

Effection

Damgaard-Jensen og BrandFactory er gået sammen.
Nu hedder vi Effection – og vores 200 specialister er klar til at sparke liv i dit brand med skræddersyede løsninger.

Dansk Grafik System

Du kan selv lave det hele

Plakater, løsblade, brochurer, facebook, skilte, skærmreklamer og sponsorpleje.

Med Dansk Grafik System kan du lave professionelt materiale helt færdigt
– lav en matchplakat på 2 minutter.
– klar til print og til web og facebook.

 
Meiers Maskinfabrik

Meiers Maskinfabrik ApS – installation af industrimaskiner og -udstyr

Care-Call

Fundamentet er nærhed til kunderne

I CARE-CALL er vi drevet af at bidrage til forbedringer i hverdagen i den danske sundhedssektor

Vi mener, at nemme og intuitive arbejdsredskaber danner grundlag for effektivitet og arbejdsglæde.
Hver dag har vi derfor fokus på, hvordan vi kan bistå vores kunder, så der frigives tid hos personalet – tid der kan anvendes med patienter og borgere.

Restaurant Mör

Lækker mad og hyggelig atmosfære

MöR er en eksklusiv restaurant beliggende i hjertet af Aarhus. Med et menukort og vinkort i verdensklasse vil MöR kendes for at tilbyde en udsøgt gastronomisk oplevelse. Her kan du nyde innovative retter tilberedt af dygtige kokke og udsøgte vine nøje udvalgt af sommelieren. Atmosfæren er elegant og sofistikeret, hvilket gør MöR til det foretrukne valg for gourmander og madelskere, der søger en enestående kulinarisk oplevelse i Aarhus.

Sponsorer

Mollerup Golf Club

Banestatus

DER SPILLES SOMMERBANE.

Vigtigt om robotterne
Nu bliver alle fairways og semirough klippen af robotter. Robotterne er programmeret og styres via GPS-signaler.

De kører derfor IKKE ud på vejen, i søen eller bunkers selv om det kan se sådan ud.
Spillerne må derfor IKKE stoppe robotten, da klipning af arealerne vil blive forsinket. Genstart af robotterne kræver manuel og kyndig betjening.

 
Kørsel med buggy er tilladt. 

 

 

Driving Range

Boldautomaten er åben for boldtræk. 

Det er derfor IKKE tilladt selv at samle bolde på rangen. 

BEMÆRK: Bolde fra driving rang må IKKE fjernes og bruges andre steder. 

Risskov, DK
10:51 juni 2024
16°C
Wind: 19 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 04:30
Sunset: 22:10