Greenfee / Pay & Play

Spil på golfbanen uanset om du er øvet eller nybegynder

Greenfee

Hverdage:
Seniorer: kr. 350,00
Juniorer: kr. 150,00

Weekender:
Seniorer: kr. 400,00
Juniorer: kr. 175,00

Par 3 bane:
Kr. 150,00 alle dage

Gæster med Golfhäftet er velkommen til at spille i Mollerup Golf Club og betaler kun halv greenfee.

Mollerup Golf Club har indført online betaling af greenfee ved booking af tid. Det skyldes at vi har stort pres på banen og ønsker at sikre øget tilgængelighed på  banen for gæster og medlemmer.

Har du en greenfee billet eller Golfhäftet, kan du indtaste nr. herpå ved betaling.

Gæster, som er inviteret af et medlem, kan kun opnå medlemsrabat, hvis medlemmet booker og betaler tiden. Der gives kun medlemsrabat til fuldtidsmedlemmer og ikke til fleksmedlemmer.

Har du introduktionskort eller anden ordning, som betyder at du ikke skal betale for din runde, er det nødvendigt at kontakte sekretariatet for at booke en tid.

Bliver du forhindret i at bruge din tid, skal du på forhånd kontakte sekretariatet, så refunderer vi naturligvis din betaling. Dette skal ske senest 4 timer før tee-time – pr. mail: info@mollerupgolfclub.dk eller telefon 8678 5556

Gamle greenfee vouchers:

Vouchers uden udstedelsesdato og stregkode er forældede og kan ikke bruges, jf. forældelseslovens regler.

Golfspil hos Mollerup Golf Club
På golfbanen til Onsdagsmatch

Pay & Play

Mollerup Golf Club tilbyder nu alle at spille golf på klubbens 6 hullers par 3 bane – også dig, som aldrig har prøvet golf før.

Du kan leje udstyr i GolfMore automaten i ankomstområdet, hvis du ikke har dit eget. Spil er betinget af, at der betales greenfee i den opstillede GolfMore automat, og HUSK kvitteringen fra automaten, som er dit bevis på at du har betalt for at spille

Greenfee gælder til 3 runder eller ca. 2 timer

•  Junior (under 18 år) kr. 75,00
  •  Øvrige (18 år og derover) kr. 150,00

Leje af udstyr kr. 100,00

Sikkerhed

HUSK. Dit ophold på banen er på eget ansvar

Det er vigtigt med nogle sikkerhedsregler, fordi det ikke er ufarligt at spille golf. Der er voldsom kraft både i køllehovedet og i en flyvende golfbold.

Hold afstand til den spiller, der skal til at slå, og gå aldrig foran en spiller, der skal til at slå. Spil aldrig ud fra tee-stedet, før holdet foran har forladt green.

Råb ”FORE”, hvis der er den mindste risiko for, at du eller en medspiller rammer et menneske.

Duk dig, når der råbes ”FORE”. Vend ryggen til den retning, hvor råbet kom fra, duk dig og beskyt hovedet med hænder og arme.

Banen

6 hullers par 3-bane med rigtige greens, bunkers og sø. En rigtig par-3 bane, hvilket betyder, at banens idealscore er tre slag pr. hul,  og det kan kun lade sig gøre, hvis banen spilles med omtanke.

På scorekortet kan du se, hvordan du beregner dine point, men er bolden ikke i hul på det  7. slag, samles den op, og der noteres et ”0” på scorekortet.

Greenfee- og rabataftaler, som Mollerup Golf Club har med andre klubber, er ikke gældende.

Rigtig god fornøjelse!

Vinterbanen er åben

Der spilles vinterbane – hul 1, 2, 3 og 4 er lukket, samt hul 14, 15 og 16.

Start din runde på hul 5.

Buggy kørsel efter vinterkøreplan

Buggykørsel må kun ske på den anviste vinterrute.

Hent oversigtskort her

Risskov, DK