Venskabsturnering i Begynderregi

Begynderklubben til venskabsmatch i Silkeborg Ry Golfklub

15 Mollerupgolfere var mandag aften i Silkeborg for at spille venskabsturnering i begynderregi med 15 Silkeborggolfere.

Trods regn på det meste af runden var det en rigtig fin aften, hvor der blev dystet på den flotte Syd-bane.

Der var mange fine scores på begge hold – desværre vandt Silkeborg 199-183, men vi ser frem til at modtage Silkeborgspillerne den 30. august, hvor 2. del afvikles.

Først derefter kåres den endelige vinder.

Tusind tak til alle spillerne for at I ville være med, for jeres indsats og det gode humør.

Winnie Bendixen

Comments are closed.

Der spilles vinterbane.

VIGTIG INFORMATION:

Hul 5 og 9 er lukket i uge 8, og MÅ IKKE spilles – gå videre til næste hul.
Der arbejdes på banen, da elmasterne skal have service.

Vi beklager ulejligheden.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.

God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.

Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen.

Risskov, DK
08:51 februar 2024