Turneringsudvalg

At deltage i turneringer, er en væsentlig del af det at spille golf. Turneringer i MGC retter sig mod de medlemmer i klubben, som sætter det sociale højt.
Samtidig er det vigtigt, at det sportslige er i top og det er målet at sammensætte et turneringsprogram, som er alsidigt og attraktivt. Udover konkurrence, skal turneringerne også give mulighed for at møde nye mennesker/spilpartnere.

Den turneringsansvarlige er født formand for turneringsudvalget og har ansvaret for at:

• Fastlægge en samlet plan for hele årets turneringer (klubbens turneringer, K-i-K, mv.)
  • Forestå afviklingen af klubmesterskaberne.
  • Forstå Regionsgolf. Retningslinjer er vedtaget af bestyrelsen d. 11. marts 2019.
  • Fastsætte klubbens turneringsreglement til godkendelse af bestyrelsen samt afgøre evt.
    tvister vedrørende samme.
  • Fremlægge principper for turneringsplanen (antal turneringer, banelukninger mv) til bestyrelsens godkendelse.
  • Koordinering af ugedagsturneringerne i ’klubberne i klubben’, herunder fastsættelse og håndhævelse af retningslinjer for anvendelse af gunstart, således at generne for klubbensøvrige medlemmer minimeres mest muligt.
  • Udarbejde klubbens årlige officielle turneringsplan, som forelægges bestyrelsen til godkendelse snarest muligt og senest i januar måned.
  • Udarbejde bemandingsplan til gennemførelse af klubbens officielle klubturneringer.
  • Sikre løbende uddannelse af et tilstrækkeligt antal turneringsledere.
  • Bestemme propositionerne for afgørelse af klubbens årlige mesterskab samt sikre gennemførelse af dette.

Den turneringsansvarlige er bestyrelsens kontaktperson i alle spørgsmål, der vedrører turneringer i
klubben.

Turneringsudvalg

Louise2-683x1024

Louise Foxdal Schmidt

Turneringsleder

Dora Kirkeby Kjærsgaard

Referat fra udvalgsmøder

Der spilles vinterbane.

VIGTIG INFORMATION:

Hul 5 og 9 er lukket i uge 8, og MÅ IKKE spilles – gå videre til næste hul.
Der arbejdes på banen, da elmasterne skal have service.

Vi beklager ulejligheden.

Runden begynder fra hul 5 til 13 samt hullerne 17 og 18.
Banen er ekstrem våd og man skal tage hensyn og gå udenom de fugtige områder for at undgå slid i gå stier.
Hold øje med information da der er mulighed for at banen lukker igen ved nedbør eller vurdering af for store skader.
Vand på banen samt ved vaskepladserne er nu lukket.

God vinter..

Husk: Indoor Golf simulator er åben!

Kørsel med buggy er foreløbig indstillet.

Driving Range
Grundet den store mængde nedbør kan der ikke samles bolde med boldopsamleren. Derfor er boldautomaten lukket og der er selvsamling på rangen.

Risskov, DK
08:55 februar 2024