Professionelt og gennemført firmaarrangement i skønne omgivelser

Company Day

Skal I snart afholde jeres næste firmaarrangement? Eller ønsker du at give dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser en oplevelse ud over det sædvanlige? Hos Mollerup Golf Club afholder vi Company Day-arrangementer for virksomheder og netværk i både små og større grupper.

Vores golfanlæg er beliggende i det naturskønne Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus. Vi har rammerne til at skabe en gennemført og oplevelsesrig dag, der byder på lækker forplejning under jeres besøg, service i topklasse og en rigtig god golfoplevelse for både øvede golfspillere og nybegyndere.

Vi skræddersyer dagen og aktiviteterne efter jeres ønsker

Hos Mollerup Golf Club har I mulighed for at kombinere jeres firmaarrangement med god mad fra vores indbydende restaurant. I kan desuden afholde møder, kurser og konferencer i vores store, lyse lokaler med udgang til terrasse, hvor I kan nyde udsigten over golfbane og de naturrige omgivelser.

Vores medarbejdere hjælper gerne med at tilrettelægge og sammensætte aktiviteter, så det passer til jeres ønsker og behov. Det er helt centralt for os, at I nyder hvert minut – lad os strukturere et konkret program for jeres Company Day, så I ikke skal tænke på noget på dagen, men bare kan slappe af med jeres gæster og nyde et hyggeligt golfspil i smukke omgivelser.

Vi står gerne for alle de praktiske detaljer som bl.a. oprettelse af startlister, udskrivning af scorekort, opgørelse af matchen og opstilling af præmiebord.

Skulle I have flere ønsker eller andre behov, kan vi naturligvis tilpasse aktiviteterne og indholdet, så det lever 100 % op til jeres forventninger.

Kontakt os

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores flotte golfanlæg, og vi vil gøre alt for, at I får en uforglemmelig dag! Du skal endelig bare tage fat på os, hvis du vil høre mere om mulighederne eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf. +45 8678 5556 eller send en mail til info@mollerupgolfclub.dk.