Shoppen

Vi er i Shoppen – men vi har som udgangspunkt lukket for kunder.

Vi har derfor taget en stor beslutning til gavn for alle vore kunder i Mollerup Golf Club.
På baggrund af nedlukning af Shoppen, indtil videre frem til den 30. marts, vil der være mulighed for at få tilsendt alle nyheder med STORE besparelser! Helt fragtfrit!
Vi har fået alle nyheder på hylderne. SÅ STØT JERES PROSHOP i denne svære tid.
Det drejer sig om følgende varer:
TaylorMade – Callaway – Wilson – Ecco – Bagboy – Bennington – Cobra – Titleist – Og mange flere!

Send en e-mail eller ring på 26148091 og vi garanterer en virkelig god pris!

Vi håber I vil støtte butikken på denne måde, så vi holder os indendørs, men sørger for, at I stadigvæk kan blive klar til sæsonstart med en masse nyt udstyr i bagen.

De bedste hilsener team mitgolfudstyr.dk
Martin Lund Jørgensen/medejer – kundesupport
Mobil 26148091

Hverdage: kl. 9.30-15.00
Søndag:    kl. 10.00-13.00

NYHED

Shoppen har opdateret deres Trackmann 4

Nu er det muligt for alle medlemmer at spille de kendte baner, man ser på fjernsynet, på træningsbanen. Virtual golf gør det muligt at spille mange af de mest kendte baner i verden på rangen.

Se film HER

Pris for hver påbegyndt time: kr. 350,- . Prisen er udelukkende for leje af maskinen, – ikke pr. person. Op til 4 personer pr. spil.

Bestil din tid ved at skrive på mj@mitgolfudstyr.dk
Eller ring på 26 14 80 91

Lej en trackman, klik på billedet.

Shoppen
Mollerup Golf Club