Til gæster og medlemmer

Velkommen hos Mollerup Golfcafé & Restaurant

Caféen, terrasserne og selskabslokalet er åben for servering – men med begrænsninger, afstand til hinanden og brug af håndsprit, som foreskrevet af sundhedsmyndighederne.

Vi har et utrolig hyggeligt og afslappende caféområde, der er omdrejningspunktet i hverdagen for golfspillere og gæster. Vi har et stort klub- og restaurationslokale, der bruges, når vi har mange deltagere i golfturneringer, til fester, møder og konferencer eller til andre arrangementer af enhver art.

Vi har gode, velindrettede køkkenfaciliteter, så vi kan tilberede og servere god og lækker mad til alle typer selskaber og fester.

Mollerup Golfcafé & Restaurant er åben for alle, også ikke-golfere, der har behov for et godt sted at være, når der er barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller enhver anden familiefest samt receptioner eller firmafester.

Åbningstider

På grund af restriktionerne i forbindelse med Covid-19 holder Mollerup Golfcafé & Restaurant midlertidigt lukket.

Køkkenet lukker 1 time før lukketid.
Mulighed for små lette ting den sidste time af åbningstiden.
Ekstraordinær åbning eller servering kræver en forhåndsaftale.

Ring til os på tlf. +45 8944 9499 eller send en mail til ke@mollerupgolfclub.dk