Her får I god mad, hygge og en afslappende atmosfære

Festen skal være en oplevelse

I Mollerup Golfcafé & Restaurant er det vigtigste, at vores gæster får en god festoplevelse. Det er jeres store fest eller arrangement, og vi gør derfor alt for at opfylde jeres behov og ønsker. Til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller enhver anden familiefest samt receptioner eller firmafester er Mollerup Golfcafé & Restaurant et godt valg.
Og så hejser vi flaget.

Gode lokaler med en fantastisk panoramaudsigt og plads op til 120 spisende gæster kombineret med et godt køkken, der sikrer mad og service af højeste kvalitet – så bliver festen en succes.

Der er desuden mange gratis p-pladser lige ved døren.

Vi indgår altid i en tæt dialog med vores gæster, så vi sammen finder den bedste løsning for dig. Kom forbi til kop kaffe og hør om mulighederne for at holde jeres vellykkede, minderige fest eller det perfekte firmaarrangement.

Ring til os på tlf. 24 48 88 23 / 89 44 94 99 eller send en mail til ke@mollerupgolfclub.dk