God mad, serveret med omhu

Om Mollerup Golfcafé & Restaurant

Mollerup Golfcafé & Restaurant er idyllisk beliggende i et naturskønt område i Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus, tæt ved Egå Engsø og omgivet af Mollerup Golf Clubs velplejede golfbane, hvor der er spillet golf i mere end 50 år. Bygningen er ny, moderne indrettet og blev indviet i 2011.

Mollerup Golfcafé & Restaurant ledes af Karen Eriksen.

Karen Eriksen vil som Caféchef tilstræbe at give medlemmer og gæster den bedst mulige oplevelse gennem rigtig god mad, rigtig god service og hyggelige rammer i klubbens café og selskabslokaler. Karen har alle forudsætninger, for at det vil lykkes, da hun de seneste 30 år har været beskæftiget inden for service faget, heraf 15 år i hotelbranchen, dels som kok og tjener, dels som selvstændig hotelforpagter og som hotelchef.

Niels G.V. Rasmussen vil  som kok have fokus på god cafémad, god restaurantmad og god selskabsmad, der matcher medlemmernes og gæsternes ønsker og forventninger. Niels har gennem flere år arbejdet hos Mollerup. Han er i 1990 uddannet som kok på den kendte og højt estimerede restaurant Le Canard i Frederiksgade og har efterfølgende arbejdet som kok på flere gode spisesteder, bl.a. Norsminde Kro.

Ring til os på tlf. +45 8944 9499 eller send en mail til ke@mollerupgolfclub.dk