God mad, serveret med omhu

Om Mollerup Golfcafé & Restaurant

Mollerup Golfcafé & Restaurant er idyllisk beliggende i et naturskønt område i Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus, tæt ved Egå Engsø og omgivet af Mollerup Golf Clubs velplejede golfbane, hvor der er spillet golf i mere end 50 år.

Mollerup Golfcafé & Restaurant ledes af Karen Eriksen.

Karen Eriksen vil som caféchef tilstræbe at give medlemmer og gæster den bedst mulige oplevelse gennem rigtig god mad, rigtig god service og hyggelige rammer i klubbens café og selskabslokaler. Karen har alle forudsætninger for at det vil lykkes, da hun de seneste 30 år har været beskæftiget inden for servicefaget, heraf 15 år i hotelbranchen, dels som kok og tjener, dels som selvstændig hotelforpagter og som hotelchef.

Ring til os på tlf. 24 48 88 23 / 89 44 94 99 eller send en mail til ke@mollerupgolfclub.dk