God mad, serveret med omhu

Om Mollerup Golfcafé & Restaurant

Mollerup Golfcafé & Restaurant er idyllisk beliggende i et naturskønt område i Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus, tæt ved Egå Engsø og omgivet af Mollerup Golf Clubs velplejede golfbane, hvor der er spillet golf i mere end 50 år. Bygningen er ny, moderne indrettet og blev indviet i 2011.

Mollerup Golfcafé & Restaurant ledes af Karen Eriksen.

Karen Eriksen vil som Caféchef tilstræbe at give medlemmer og gæster den bedst mulige oplevelse gennem rigtig god mad, rigtig god service og hyggelige rammer i klubbens café og selskabslokaler. Karen har alle forudsætninger, for at det vil lykkes, da hun de seneste 30 år har været beskæftiget inden for service faget, heraf 15 år i hotelbranchen, dels som kok og tjener, dels som selvstændig hotelforpagter og som hotelchef.

Simon Okkerhjelm Karlsen vil som kok have fokus på god café-, restaurant- og selskabsmad, der bedst muligt matcher medlemmernes og gæsternes ønsker og forventninger. Simon har 15 års erfaring med mad fra ind- og udland og har bl.a. arbejdet på de kendte Århus restauranter CanBlau og Langhoff&Juul. Hans interesse for mad er bredt funderet og omfatter det middelhavske, det asiatiske, det sydamerikanske og det nordiske køkken.

Ring til os på tlf. 24 48 88 23 eller send en mail til ke@mollerupgolfclub.dk