Om os

Mollerup Golfcafé & Restaurant er idyllisk beliggende i et naturskønt område i Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus, tæt ved Egå Engsø og omgivet af Mollerup Golf Clubs velplejede golfbane. Her er der spillet golf i mere end 50 år.

Men bygningen er ny og moderne indrettet, indviet i 2011. Vi har et hyggeligt caféområde, der er omdrejningspunktet i hverdagen for golfspillere og gæster. Vi har et stort klub- og restaurations lokale, som vi bruger, når vi har mange deltagere i golfturneringer, til fester, til møder og konferencer eller til andre arrangementer af enhver art.

Vi har gode, velindrettede køkkenfaciliteter, så vi kan tilberede og servere god og lækker mad til enhver lejlighed.

Mollerup Golfcafé & Restaurant er åben for alle, også ikke-golfere, der har behov for et godt sted at være, når der er barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller enhver anden familiefest samt receptioner eller firmafester.  

Mollerup Golfcafé & Restaurant ledes og drives af Niels G.V. Rasmussen. .

Niels har gennem flere år arbejdet i Mollerup og har fokus på god cafémad, god restaurantmad og god selskabsmad, som matcher medlemmernes og gæsternes ønsker og forventninger. Han er i 1990 uddannet som kok på den kendte, højt estimerede restaurant Le Canard i Frederiksgade og har efterfølgende arbejde som kok på flere gode spisesteder, bl.a. Norsminde Kro.  

 

 

Ring til os på telefon nr. 89 44 94 99 eller send en mail til nr@mollerupgolfclub.dk