Hverdagens Golfcafé

Vores hyggelige café er i hverdagen omdrejningspunktet, hvor medlemmer og gæster mødes. Med plads til 30 personer og med en stor, delvis overdækket terrasse, hvor der også er servering.

Caféen er åben for alle, – også for dig, der ikke spiller golf. Er du på cykel eller til fods for at nyde den smukke natur i vores område, er du velkommen, hvis du trænger til et lille hvil og en forfriskning, en kop kaffe eller lidt at spise.

I vores café kan du få kaffe, te, øl, vin og vand, og du kan få de kendte café- og frokostretter. Vi tilbyder sandwich, lune retter og alle de traditionelle danske retter som f.eks. stjerneskud og pariserbøf.

Fra kl. 16 er menukortet udvidet med middagsretter.

Se vores menukort her

Vi åbner normalt hver dag kl. 11. I sæsonen holder vi åbent indtil kl. 21, eller til de sidste golfspillere har forladt os. Vejrforholdene kan en gang imellem få os til at lukke lidt tidligere.

Uden for sæsonen holder vi åbent dagligt fra kl. 11 til kl. 16, bortset fra mandag, hvor caféen er lukket.

Du kan altid se de aktuelle åbningstider under menupunktet ”Åbningstider”.

Ring til os på telefon nr. 89 44 94 99 eller send en mail til nr@mollerupgolfclub.dk