Den skønne fest

Festen skal være en oplevelse

På Mollerup Golfcafé og Restaurant er det vigtigste, at vores gæster får en god festoplevelse. Det er jeres store fest
eller arrangement, og vi gør derfor alt for at opfylde jeres behov og ønsker.
Til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller enhver anden familiefest samt receptioner eller firmafester er Mollerup Golfcafé & Restaurant et godt valg.
Og så hejser vi flaget.

Med gode lokaler med panoramaudsigt, med plads til op til 120 spisende gæster og med et godt køkken, der sikrer mad og service af højeste kvalitet, bliver festen en succes.

Og så er der mange P-pladser lige ved døren.

Vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi sammen finder de bedste løsninger. Kom forbi til kop kaffe og hør om alle jeres muligheder for at holde den vellykkede, minderige fest eller det perfekte firmaarrangement.

Ring til os på telefon nr. 89 44 94 99 eller send en mail til nr@mollerupgolfclub.dk