Seniorerne slog et slag

Seniorklubben arrangerede tirsdag i lighed med tidligere år en turnering til fordel for Kræftens bekæmpelses arbejde med mænd og kræft. Den såkaldte Slå et Slag for kuglerne turnering.

Det blev en god dag for de 90 deltagere. Høj sol fra en klar himmel og næsten vindstille. En smuk septemberdag. Efter turneringen var der fælles spisning, hvor alle nød den sprængte and. I forbindelse med spisningen blev der afviklet et lotteri, hvor præmierne alle var sponsorerede. Og præmierne var mange og flotte. Tak til alle sponsorerne:

Golf Experten, Pro Golf, Wolf & Noble Ure v/John Hansen, Clausens Fiskehandel, Frisør By Vesti Vejlby, Nordea, Jyske Bank, Sydbank, Vestjyske Bank, Danske Bank, Djurslands Bank, Plantorama, Bendixen Blomster, Lau Rie, No. 77, Meny Tornebakken, Kvickly Veri, Rema 1000, Sondrup Biler, Golf Pit v/Peter Bay og Mollerup Golf Club. Dessuden var der gaver fra private sponsorer og Kræftens Bekæmpelse.

Deltagerne viste stor offervillighed, og Seniorklubben kan nu sende næsten 21.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Et flot resultat, synes vi. Stor tak til alle deltagerne.

Her er et par billeder af de bugnende præmieborde

Mange hilsener

Turneringslederne