Rasmus Klump med rød hue

Rasmus Klump juni 004 a

Rasmus Klump beholder rød hue

Rasmus Klump overlevede og har nu hele vinteren stadig den røde hue på.

Lørdag den 11. juni 2016 afvikledes den traditionsrige Rasmus Klump turnering i dejligt, varmt sommervejr. Damerne vandt 16 dueller, mens herrerne måttes nøjes med 11 sejre. 3 kampe endte uafgjort. Rasmus Klump beholder den røde hue på.

Desuden blev der spillet tættest på flaget på alle par tre-huller, længste drive, 2 x tættest på flaget på 2 huller, og tættest på flaget på den udspændte snor på hul 10. En god dag med mange udfordringer. – Og mange fine præmier.

Efter turneringen var der tid til en lille drink på terrassen i stadig strålende solskin. Herefter en dejlig trerettersmenu og efterfølgende hygge og musik.

Alle stemte i øvrigt for, at vi fortsætter med Rasmus Klump-turneringen om lørdagen, og at den ikke rykkes tilbage til om tirsdagen.

Turneringsledelse: Tina Melholt og Pia Søby

Rasmus Klump juni 003 a