Nye datoer at sætte X ved

Der foregår meget i Mollerup Golf Club udover golfspil, og det gælder om at sætte X i kalenderen, så man ikke går glip af gode oplevelser.
Sæt derfor allerede nu X ved følgende datoer:

Tirsdag, den 15. marts kl. 19.00: Ordinær generalforsamling. Mere information senere

Torsdag, den 17. marts kl. 19.30: Klubaften, hvor Merete Grønvold vil give os en lektion i golfreglerne, så vi er klar til en ny sæson. Hvis du vil spise før klubaftenen, serverer Simon Coq au vin kl. 18.30. Tilmelding på GolfBox.

Lørdag, den 9. april kl. 09.00: Store Oprydningsdag, hvor vi mødes for at rydde op på banen og klubområdet for at gøre klar til den nye sæson. Mere information senere.

Søndag, den 17. april kl. 10.00 – 14.00: Golfens Dag

1600px_COLOURBOX17693445På Golfens Dag er der åbent hus i Mollerup Golf Club, hvor alle er velkommen til at få en fornemmelse af, om golfspillet er noget for dem. Alle medlemmer opfordres til at invitere naboer, venner og familie til at besøge Mollerup Golf Club på Golfens Dag, hvor de får lov at slå til en golfbold. Forhåbentlig kommer der rigtig mange potentielt golfinteresserede på besøg. Vi håber på nye medlemmer.

PDF Link Her…