Ny træner i Mollerup

Mads Malmmose Sørensen bliver ny træner i Mollerup fra 1. marts. Mads har siden 2019 været manager og pro i Norddjurs Golfklub.

Mange medlemmer vil sikkert kende Mads, som bl.a. i flere år har været ansat i Himmerland Golf & Country Club. Mads har arbejdet i golfsporten i ca. 20 år og har bl.a. været head pro i Nordvestjysk Golf Klub og på Rømø Golf & Wellness. Mads har endvidere en lang række kurser bag sig, så han har en bred baggrund for at arbejde i en golfklub.

Med Mads får vi således en pro med en bred erfaring både hvad angår træning, organisation og klubliv i øvrigt. Mads er selv ivrig golfspiller og har betinget sig mulighed for at deltage i turneringer. Fra sine tidligere ansættelser er Mads kendt for at engagere sig i klubbens sociale liv, og det har Mads også tilkendegivet, han agter at gøre i Mollerup.