Mollerups herrer i 1. division slog til …

” Success is the maximum utilization of the ability that you have”

Dette må være en passende overskrift til 1. div herrernes indsats i denne week end.

DK turneringen afvikles i en lidt anden udgave i år. hvilket bl.a. betyder, at vi ikke får fornøjelsen af at have en Mollerup week-end med høj sol, ”nusens” pølser på grillen og hygge på terrassen efterhånden, som holdene bliver færdig – tror dog godt, at jeg kan love, at dette tages op igen næste år😊.

Fra sidelinien og på behørig afstand kort hvad jeg oplevede omkring 1. divisions holdet lørdag og søndag, hvor de skulle møde hhv Randers og Lyngbygård.

Lørdag morgen stod der 7 kampklare spillere og en toptændt debuterende kaptajn i Peter Aagaard, klar i Lyngbygårds klubhus. Fra side linjen virkede alt harmonisk, og stemning var som den skulle være, ”nørvøs løssluppen” 😊 . De 3 foursomes skulle etableres, men først skulle man finde ud af, hvem som skulle sidde over! Alle meldte sig klar.

Mathias Boksa, ”holdets in gameleader”, meldte op, at han sad over i foursomes – således bestod foursomes om lørdagen af:

Volke og Frederik
Warming og Røddik
Møberg og Pingel

Boksa var med på sidelinen og kom med opmuntrende bemærkninger og hjalp med at lede efter lidt bolde. 😊 Efter formiddagens spil var nyoprykkerne fra Randers foran 4-2 ,og det var kun Møberg og Pingel, der formådede at vinde deres foursomes.

Ikke den start, som der var drømt om! Nu skulle der vindes 4 ud af 6 singles for at vende matchen til sejr 😊 .

Drengene kom flyvende fra start i singles, og det så godt ud, da ”sorte skyer trak ind over Lyngbygård” – spillet måtte afbrydes pga lyn og torden. Var det et forvarsel om, hvad der var i vente? Efterhånden begyndte spillerne at blive færdige, og i de 4 første singler havde Mollerup vundet 2 og Randers 2, så alt var status quo med en fordel til Randers. På banen var Pingel 1 ned med 2 huller og gå, og Frederik var 2 up med 3 og gå.

Frederik lukker matchen på 16 og vinder 3-2, og alle skynder sig over til 17, hvor Pingel er i gang. Spilleren fra Randers har et put på 1,5 m for at være ”dogme” 1 up, men han misser og tre-putter altså 17 green, og matchen er all square op af 18. Et super drive af Pingel går lige i hovedet af modstanderen, som slår den i høet, og 5 min senere har Pingel både slået et perfekt 2. slag et endnu bedre indspil til en givet birdie og dermed sejren på 1-0 og et resultat, der betød at Mollerup vinder 10-8 over Randers.

Søndag er modstanderen Lyngbygård

Lyngbygård med spillere som Thomas Nørret, Mikkel Hjort og Bo Pugholm, alle 3 er klasse spillere, og netop Lyngbygård er en virkelig hård nød at knække. Et opgør som vel i bedste fodboldkliche kan kaldes en ”ny klassiker” 😊 .

Der laves om til morgens foursomes ifht lørdag, der stilles op således:

Røddik og Frederik
Pingel og Boksa
Møberg og Volke

Frederik og Røddik spiller fremragende og har et strech, hvor de er -6 på 7 huller, og det betyder, at de lukker deres match forholdsvis hurtigt og sikkert med resultatet 4-3.

De 2 sidste foursomes tabes desværre ligeså klart som den første blev vundet, og udgangspunktet var det samme som efter lørdagens foursomes, nemlig bagud 4-2.

Nu er det store ord at kalde det ” the miracle at Randers”, men det er tæt på 😊. Møberg skifter sig selv ud, og Warming træder ind på holdet.

Stadig er humøret fint, og alle er klar på at give den en skalle og så se, hvor langt det rækker. Aagård tænder cigaret nummer 1000 den weekend 😊 og stiller sig på 1. tee og sender alle godt afsted.

Der spilles der ud af, og jeg følger med Frederik (af gode grunde 😊), og da han efter 3 huller er 3 up tænker jeg, okay hvis han fortsætter med det spil så, skal han nok nappe Nørret, men kan vi så finde 3 mere?

Tænker det er efter hul 5 jeg støder på ”the Boksa’s” ,Far (caddie) og mor samt Marie, som troligt kommer vandrende med sin gravide mave for at yde support af ypperste karat – på det tidspunkt er Boksa 1 up, og de har hørt, at det går ret godt foran….. jamen kan det passe? På samme hul ser jeg Pingel stå på greenen i bare tæer! Først tror jeg, at det er et spørgsmål om, at han havde noget i sine sko, men det var ikke tilfældet😊 Pingel havde blodvabler på hælene og kunne overhovedet ikke have sko på, og derfor spillede han i bare tæer. For dem som ikke kender Pingel, så kan jeg sige, at han ikke hører til de kortest slående i DK for at sige det mildt, og at skulle kunne overføre en kraft til bolden og så stå i bare tæer …softspikes very light, det er er en præstation. At ville kæmpe videre for holdet/Mollerup uagtet, at han ikke kunne have fodtøj på, jeg mangler ord.

Vi nærmer os de sidste huller, og igen lyder det fra forskellige, ” det ser sgu godt ud for os, alle er oppe undtaget Pingel, men han er kun 2 ned”

Røddik knuser sin modstander

Warming er 4 up med 5 at gå, men trækker spændingen helt indtil 18, hvor han så vinder

Volke går birdie/eagle amok og med 2 eagles og 2 birdies på bagni lukker han overbevisende sin match.

Boksa’s match bølgede frem og tilbage, og på Randers anlæg tales der stadig væk om det 4 jern, som blev slået .. alene lyd og boldflugt fik de ”lokale” til at stivne 😊 og ender med at trække det længste strå.

Frederik var 4 up mod Nørret ved hul 12, taber et par huller og er 2 up med 3 huller og gå. Nørret og Frederik deler 16 i birdies efter de begge har misset deres eagle chance. 17 er endnu et par 5, og Frederik slår et pænt langt drive afsted og kan helt sikkert nå greenen i 2. Nørrets drive finder semiroughen, og han har noget længere ind i sit 2. slag. Nørrets 2 slag ender i roughen bag green, og da Frederik slår den sikkert på i 2 ,skal der mirakler til, at Nørret kan vinde hullet. Det sker heller ikke, Nørret på i 4 og giver Frederik hullet og dermed sejren på 3-1.

Pingel, der er fars dag, mors dag,valentines dag…men der skulle også være en ”Pingel dag” 😊 – Pingel er 2 ned med 2 og gå og endnu engang formår han at gøre det ”onde”, nemlig at vinde de sidste 2 huller, og jeg siger bare igen… i bare tæer mod Bo Pugholm, som er en klassespiller.

Peter Aagard er endnu ubesejret og der tales allerede nu om, at han vil købe spillerne fri op til den sidste spille dag den 15 august på Lyngbygård mod Odder, hvor det afgøres, hvem der skal i oprykningspil om at komme i Santander divisionen – Mollerup står umiddelbart med de bedste kort på hånden inden den dag, blot skal de huske at komme bagud i foursomes, så skal det nok gå 😊. Peter løste sin opgave til perfektion, og hans smittende humør og engagement er til stor gavn for holdet.

Dejligt at opleve ”the Boksa’s” familien, der kommer fra Sjælland, lige så dejligt at Volke’s Mette dukker op med Viggo (den kommende stjerne i molle) ,som hurtigt blev holdets maskot – håber at I kommer tilbage igen den 15 august.

Tak til spillerne for superb underholdning og indstilling, glæder os til mange flere oplevelser med jer.    

Brian Sejr