Klubmesterskaberne 2022

Årets klubmesterskaber 2022  blev afviklet i weekenden 27.-28. august med deltagelse af 75 spillere. Selvom vejrudsigterne  advarede om store mængder regn i det meste af landet, havde matchledelsen sørget for godt vejr over Mollerup til afvikling af klubmesterskaberne.

Der skal fra klubbens side lyde en stor tak til Louise og Merete for, at mesterskaberne blev gennemført på bedste vis.

Vinderne af de  aldersbestemte rækker:

• Senior herrer: Peter Jensen
  • Senior damer: Johanne Pedersen
  • Midage herrer Torben Mikkelsen
  • Veteran herrer: Henrik Lykke
  • Veteran Damer: Gitte Jakobsen
  • Superveteran Herrer: Jesper Appel
  • Superveteran damer: Ulla Thomsen

Vinderne i de åbne Herre- og Damerækker blev:

• Sebastian Czyz Bennedsen
  • Mathilde Mathiasen

En stor tak til vores Hovedsponsor – Handelsbanken – som hvert år stiller præmier til rådighed.

Fra venstre ses: Merete Grønvold (turneringsleder) sammen med klubmestrene: Peter Jensen (Senior herrer), Torben Mikkelsen (Midage herrer), Jesper Appel (Superveteran herrer), Ulla Thomsen (Superveteran damer), Johanne Pedersen (Senior damer), Mathilde Mathiasen (Åben række damer), Sebastian Czyz Bennedsen  (Åben række herrer), Henrik Lykke (Veteran herrer) og Gitte Jakobsen (Veteran damer)