Klubmesterskaberne 2021

Klubmesterskaberne 2021 i Mollerup Golf Club

Med Handelsbanken som sponsor er klubmesterskaberne 2021 afviklet i den forløbne weekend. Mod sædvane var der i år usædvanlig ringe tilslutning til disse mesterskaber. I flere rækker var der ikke deltagere nok til at gennemføre mesterskaberne. Forhåbentlig er det efterdønninger efter corona pandemien, så vi i 2022 igen kan få mange deltagere til denne klubfest.

Resultater i de gennemførte rækker:

Herrer – vinder og runner up:

Simon Hauge
Thomas R. Warmimg

Senior herrer – vinder og runner up:

Peter Bay
Peter Aagaard

Senior damer – vinder og runner up:

Susanne Højriis Christensen
Gitte Mossing

Veteran herrer – vinder og runner up:

Hans Trautner
Nils Victor Jensen

Veteran damer – vinder og runner up:

Lene Christensen
Dora Kirkeby Kjærsgaard

Super-veteran herrer – vinder og runner up:

Jørn Lauridsen
Jesper Abel

Super-veteran damer – vinder og runner up:

Ulla Thomsen
Winnie A. Rasmussen

Fra venstre ses turneringsleder Louise Schmidt, Lene Christensen (veteran damer), Susanne Højriis Christensen (senior damer), Hans Trautner (veteran herrer), Jørn Lauridsen (super-veteran herrer), Ulla Thomsen (super-veteran damer) og Simon Hauge (herrer, åbne mesterskaber). Peter Bay (senior herrer) var ikke til stede ved fotografering.