Klubaften med Jazz i Mollerup

Mød den dejlige Amerikanske Sangbog, blandet med skønne danske Evergreens, spillet af en swingende Jazz-Gruppe, bestående af dygtige, velrenommerede musikere fra det Århusianske jazz-miljø, der sammen med en fremragende sangerinde, fortolker og præsenterer sangene og musikken på en swingende glad publikums-venlig måde.  Mød Swing Folks med sangerinden Bente Windum til klubaften torsdag den 17.  november 2016 kl. 19.00.

Det koster kr. 65,00 at være med til koncerten. Der er mulighed for at spise før koncerten, hvor Simon kl. 18.00 serverer en udsøgt gryderet med kartoffelmos. At deltage i både spisning og koncert koster kr. 150,00, ekskl. drikkevarer.

Mand/ kone/samlever, der ikke er medlem, er velkommen til at deltage. Navne skrives i bemærkningsfeltet ved tilmelding.
Bindende tilmelding på GolfBox senest tirsdag den 15. november kl. 12.00. Deltagerantallet er begrænset til 100, og først-til-mølle princippet vil være gældende.

Vi ses til en festlig klubaften.

Trivselsudvalget

Se plakaten