Golf-bridge med ny deltagerrekord

Søndag d. 8.sep. 2019 var Mollerup medarrangør af et golf-bridge stævne i samarbejde med Aarhus Aadal Bridgeklub, som ugentligt har ca.130 medlemmer, der spiller på Lokalcenter Søholm i Stavtrup. Det var 4. gang, og der blev sat rekord med 60 deltagere fra 18 golfklubber.

Med baglæns gunstart fra tidlig morgen nød deltagerne det smukke og vindstille vejr. Efterfølgende var der stor ros til banen, mange gav også udtryk for hvilken forvandling banen har gennemgået de senere år, så den ikke længere er så våd. Det er jo dejligt at høre fra mange gengangere, fra de mange klubber.

Efter en velsmagende frokost gik bridgen i gang i det store lokale, og dagens ”trætte” vindere kunne hyldes 10 timer efter gunstart.

Det afholdes igen næste år (2.week-end i september):  D. 13.sep 1920.

Hasse Vinter