Frederik Sejr er udtaget til EM i Tjekkiet

Frederik Sejr & EM drengene skal forsvare EM guldet i Tjekkiet

Frederik Sejr er igen i år udtaget til EM for juniorhold, som I år spilles fra 10 til 14. juli i Tjekkiet.

Europamesterskaberne afholdes i år på Golf Resort Kaskáda i Tjekkiet og der startes i dag (10. juli) og i morgen med slagspilskvalifikation.

Herefter går turneringen over i den afgørende fase, hvor der spilles hulspil.

Det danske hold består i år af Jamie Nielsen, Rasmus Bofil, Sebastian Freiderichsen, Frederik Kjettrup, August Høst & Frederik Sejr.
Forrige år vandt Danmark turneringen på La Manga i Spanien, men den eneste spiller som var med på dét hold er Frederik Sejr.
Drengene stiller dog med et stærkt hold, hvor Frederik & Sebastian kommer med et VM trofæ fra Japan i bagagen.

Vi er enormt stolte over at Frederik igen er udtaget og skal repræsentere Danmark og Mollerup Golf Club ved et stort mesterskab.
Alt held og lykke ønskes til Frederik og drengene, som du kan følge på linket herunder:

Bo Pugholm

Juniorudvalgsformand – Mollerup Golf ClubFrederik