Færdigt arbejde

Det får vi meget glæde af!

Tirsdag aften blev vi færdige med at dræne vor bane – i hvert tilfælde så langt, som pengene rakte, og det blev til mere, end vi havde håbet på!

Der blev drænet på hullerne: 1 ,2, 3, 4, 6, 9, 13, 14, 17 og par 3-banen! Efter indkøring af ”alle parter” forløb arbejdet fint, og igen siger vi tak til de frivillige og greenkeeperne – alle har været positive og imødekommende!

For medlemmerne gælder det nu at have lidt is i maven, til vi får dækket drænrenderne med jord og græsfrø. Det vil tage lidt tid – men alt godt kommer jo til den, der venter! Det er i hvert tilfælde stensikkert, at arbejdet vil bære frugt. I den forbindelse skal det nævnes, at drænrenderne først om ca. eet år yder sit maksimale.

Skulle der gå nogle frivillige eller nogen, der gerne vil være frivillige, så er der brug for 8 m/k’ere til at lægge jord og frø på drænrenderne! Jeg ved, vi har trukket hårdt på jer – men arbejdet skal jo gøres færdigt og det kan 8 personer gøre på to dage – kaffe, morgenbrød og frokost på min regning! Hvis det kan friste, skal du blot sende en mail til: jesper@j-abel.dk – gerne i dag!

Baneudvalget

Jesper Lorentzen