Elitepigerne vinder

Endnu en fantastisk weekend for begge pige elitehold i Mollerup Golf Club.

Det lykkedes for begge pigehold, lørdag den 13. august på hjemmebane at vinde deres puljer, og de er nu klar til oprykningsspil den 3. september.
Begge hold rykkede sidste år op i henholdsvis 1. division og 3. division, og at vinde begge puljer allerede første år er bare flot.
Specielt flot af 1. divisions pigerne, der lørdag kunne vinde puljen med bare en deler mod Frederikshavn. De vandt overbevisende endnu engang 12-0. I søndagens kamp på udebane mod Herning blev det til et knebent nederlag på 7-5, men kampen var uden betydning, for puljens førsteplads var i hus med fem sejre i fem kampe.
3. divisions pigerne skulle vinde lørdag og vandt matchen 5-4 med overbevisende sejre af foursome og 3. single.
1. divisions pigerne spiller om oprykning til den øverste Santander division, lørdag den 3. september på Kellers Park Golf Klub, der er beliggende i Brejning, 10 km. fra Vejle på sydsiden af Vejle Fjord. Pigerne håber, at der er nogen medlemmer, der finder vej derned til en god golfoplevelse.
3. divisions pigerne skal samme dag spille om oprykning til 2. division i Give.

Ulla Køpfli