Elitepigerne har brug for din opbakning lørdag d. 3. september

Nu er der kun få dage til, at Mollerup Golf Clubs elitepiger skal spille om oprykning til Santander divisionen, som er den bedste division i Danmarksturneringen. Efter at have vundet puljen i 1. division med flotte resultater, går vi nu en kamp i møde mod et dygtigt Horsens-hold. Derfor får vi brug for al den støtte, vi kan få lørdag den 3. september kl. 8.00 i Kellers Park Golf Club, som ligger tæt på Vejle. Dagen begynder med to foursomes, og kl. 13.00 går vi ud i fire singler. Hvis vi hiver sejren hjem på lørdag, så er det en sejr, der vil gå over i Mollerup elitepigers historie. Og det vil I da ikke gå glip af? Men ligegyldigt hvordan kampen ender, kommer I til at se noget flot golf, så mød op og gør os ekstra taknemmelige og glade for at være en del af Mollerup Golf Club. Vi glæder os til at se jer!

Skrevet af Julie Andersen på vegne af 1. holdet