Eliten viser vejen!! (Eliteudvalget)

Eliten viser vejen!!

I weekenden den 10.-11. maj starter Danmarksturneringen. Mollerup er i 2014 repræsenteret med 5 hold – 3 herrehold og 2 damehold.

Lørdag har 1. herreholdet besøg af de mangedobbelte danmarksmestre fra Aalborg og skal derfor bruge så meget support som muligt – så kom ud i klubben, støt op om vores spillere og se golf i absolut topklasse.

Følgende hold spiller også hjemme lørdag: Dame 1. Hold, Herre 2. Hold og Herre 3. Hold. —  Spillet starter kl. 08.00, hvor 1. holdet spiller 3 foursomes. Om eftermiddagen spiller de så 6 singler.

Søndag spiller både herrernes 2. og 3. hold hjemme mod Lyngbygaard. Spillet starter kl. 08.00.

Også søndag kan der opleves rigtig god golf, og selvom det ikke er klubbens absolutte topspillere, kan man stadig se, hvordan vores golfbane også kan angribes.

Vi ses til spændende dyster, fantastiske slag og forhåbentlig mange sejre.

Eliteafdelingen i Mollerup Golf Club.