Dansk Golf går digitalt

Dansk Golf nr. 5 går digitalt

Næste nummer af magasinet Dansk Golf udkommer i en digital version, – og kun i en digital version. DGU ønsker at afprøve de ekstra muligheder, som der ligger i det digitale format frem for det trykte. DGU har tidligere lavet et digitalt magasin, som hed Dansk Golf Plus, og som blev udgivet 3 gange i 2013/14 uden for golfsæson. Dansk Golf nr. 5 bliver mere end dette. Det bliver bladet, som vi kender det, med masser af baggrundsstof op til Ryder Cup, Made in Denmark og banebesøg, regelstof, instruktion og så videre, men også med videoer, interaktion og mange flere billeder.

Online-magasinet udkommer den 22. september og udsendes til alle danske golfspillere med en mailadresse i GolfBox. Der udkommer ikke en trykt version af nr. 5, og alle medlemmer bedes derfor sikre sig, at mailadressen i GolfBox er korrekt.

Medlemmer uden mailadresse GolfBox kan gå ind på golf.dk/danskgolf og læse bladet der.

Der udkommer som nævnt ikke en trykt version af nr. 5, men DGU er tilbage til normalen igen med Dansk Golf nr. 6.