Dag 2 og 3 i Skotland

Dag 2:

 På dag 2 startede vi med at spille den skotske linksbane, som hedder Troon Darley Golf Club. Banen var ekstremt svær selvom vi ikke engang havde den store vind at arbejde med, og med både sol og regn fik vi rullet bolden rundt i en acceptabel score. Efter den gode oplevelse som det var, tog vi igen ud på Royal Troon. Vi fik set en del flere spillere og de danske spillere fik en higfive! 

 

Dag 3 (Første runde af The Open)

Spændingen var i top i morges da vi spiste morgenmad. Vi var så klar til at komme ud og se noget god golf i det gode vejr, som vi jo slet ikke havde regnet med fra de skotske vejrguder. Da vi kom ud til Royal Troon var der proppet med mennesker og der var en stemning, som man ikke kan finde andre steder. Spillerne var fokuserede og i deres “zone”, så de var klar til at yde deres bedste for at være med i kampen om The Claret Jug. Nogen var måske mere i zonen end andre. Phil Mickelsen gik nemmelig dagen bedste runde i -8 (bane rekord) og tog en STOR hulkant på sidste hul for at gå den laveste runde nogensinde i The Opens historie – Ny chance imorgen for det!

 

Medgang og modgang:

En lækker bold at følge som dansker var bolden med Søren Kjeldsen og Lasse Jensen. Der var stor forskel på deres spil idag. Søren kom rundt i -4 og er i top 5. Mindre go var Lasse som desværre kom rundt i +7 og skal gå en lav runde for at klare cuttet imorgen. Vi er alle kæmpe fan af både Søren og især Lasse. Vi er klar til at Støtte danskerne igen imorgen, og hjælpe Lasse med at klare cuttet.  

 

Sidst på dagen støtte vi lige ind i ham her. En mand som vi blev rigtig glad for at se ved rangen idag, nemmelig Ian Poulter

 IMG_4708