Boldrendens lyksaligheder

Undertiden er der medlemmer, der giver udtryk for, at det er vanskeligt at komme til at spille golf i Mollerup. Der henvises til, at tiderne i tidsbestillingssystemet hurtigt bliver booked. Det er rigtigt, at der ofte er run på spilletiderne, men det er kun halvdelen af sandheden. Anden halvdel ligger i boldrenden. Ved at bruge boldrenden kan man stort set altid komme til at spille i løbet af meget kort ventetid. Til alle spillere, der kun vil spille, når tiden er bestilt, skal der derfor lyde en kraftig opfordring: Prøv boldrenden. I vil helt sikkert blive positivt overraskede. I øvrigt er I altid velkommen til at booke ind på en tid, hvor der ikke booked en 4-bold.

Boldrenden er et gode til de medlemmer, der ikke kan planlægge deres golfspil mange dage i forvejen. Boldrenden er et gode for de impulsive medlemmer, der pludselig får lyst til en runde golf, når solen skinner, og det er næsten vindstille. Boldrenden gør adgangen til at spille golf mere fleksibel.

For et par dage siden modtog redaktionen en mail fra en glad Mollerup-golfer, Dorte Thybo Hesselholt. Med Dortes tilladelse viderebringes her hendes mail:

”Det er så nemt at brokke sig og gå og ”øffe” over det ene eller det andet…. Men nu har jeg sat mig til tasterne med en JA-hat, der er vokset og vokset hen over sommeren.

Stor TAK til de baneservice-frivillige, der hver lørdag og søndag står og sender golfere afsted…. Det er blevet nemt og til at komme til i boldrenden… der står lige en med en vest på og får sat os sammen i en 4-bold. (Underligt, at det er så svært selv at gøre det,  – men det er det!)

Der bliver lige spurgt ind til dit hpc, og så bliver man sat sammen. Vi har haft nogle rigtig gode runder med både høj-og lavhandicappere. Og bedst af alt: så fungererer boldrenden, og selvom der ligger 6 eller 7 bolde, så er det hver eneste gang lykkedes os at komme ud og gå en runde.

Yderligere er der kommet en rigtig god stemning i ventetiden. Det er slut med, at nogen går og ”dukker sig” for at komme afsted i deres egen 2-bold.

Så kommer de lige susende i en bil rundt og ser, om det ”glider” på banen, som det skal…. Det har været med et smil…. En info om hvad der kommer af hold bagved en´…. Et godt råd om at lukke igennem er en god ide eller ej…. Ekstra god service har der været på varme dage (selvom vi ikke har haft så mange i år, så har de været der), hvor de lige havde kolde øl og vand med.

Super godt arbejde – TAK for det.

Hilsner fra en glad Mollerup-golfer

Dorte Thybo Hesselholt”

Tak til Dorte for denne positive tilkendegivelse. Lidt ros er altid dejligt.

Redaktionen