Informationer

Gunstarter

Som sædvanlig vil der være en række gunstarter i løbet af sæsonen. Der vil i nogle af disse matcher være alternative matchformer så vi ikke altid “kun” spiller almindelig stableford. Disse matchformer vil blive offentliggjort senere. MEN……der bliver altid tale om RIGTIG golf…..ikke noget med at kaste og sparke, texas skrammel eller andre rariteter, som ikke følger golfregel nummer 1 – spil bolden som den ligger.

Frie starter

Der spilles altid fra Tee 57.

Løbende turnering

I år er der 16 matcher i den løbende turnering, hvoraf de 12 er tællende. Flere informationer her.

Drømmerunden

Vi gentager succesen fra sidste år og spiller igen “drømmerunden”. Bemærk nye “regler” gældende fra 2017  – de gælder også i 2019. Flere informationer her.

Hulspils turnering

I lighed med de seneste sæsoner er der etableret en løbende hulspilsturnering. Flere informationer her.

Spilleplan.             Kontaktliste – udeladt pga. den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) – skriv venligst selv dine kontaktoplysninger på på sedlen ved siden af spilleplanen i herrernes omklædningsrum.

NB! Således beregnes tildelte slag i hulspil.

Kr. Himmelfarts turen

Årets Kr. Himmelfarts udflugt går til Hjarbæk Fjord. Flere informationer her.

Venskabsmatcher

Vi har 3 venskabsmatcher matcher med Lyngbygaard GK og Aarhus Aadal GC. Matchen på hjemmebane er tællende i vores egne gennemgående turneringer.

Derudover har vi vores match mod Kalø, som i år er på udebane.

TH Ryder Cup 2019

Vi gentager succesen – torsdagsherrernes Ryder Cup 2019. Flere informationer her.

Rækkeinddeling

Rækkeinddelingen kan ses øverst til højre i matchplanen. Man spiller hele sæsonen i den række man er i ved sæsonstarten. HUSK AT ANGIVE RÆKKEN PÅ SCOREKORTET. Rækkeinddelingen er den samme som sidste år og  gælder for alle matcher, både løbende turnering, drømmerunden og gunstarter (med mindre matchformen kræver noget andet). I nogle matcher spilles evt. i EN række – dette vil fremgå af proportionerne på matchdagen.

Registrering af scores

Vi vil igen i år registrere scores for alle matcher.