Informationer

Gunstarter

Som sædvanlig vil der være en række gunstarter i løbet af sæsonen. Nogle gunstarter er tællende i den gennemgående turnering og i drømmerunden (se matchplan). Der vil stadig være alternative matchformer til nogle af gunstarterne. Disse matchformer vil blive offent-liggjort på spilledagen. MEN……der er altid tale om RIGTIG golf…..ikke noget med at kaste og ingen texas “skrammel” eller andre rariteter, som ikke følger golfregel nummer 1 – spil bolden som den ligger.

Frie starter

Torsdagsherrer spiller altid fra Tee 57 (undtaget afslutningsmatchen).

Bemærk, at markøren SKAL være en anden torsdagsherre – man kan altså ikke spille torsdagsmatch sammen med konen/kæresten eller et tilfældigt medlem som ikke er medlem af torsdagsherrerne.

Løbende turnering

I år er der 15 matcher i den løbende turnering, hvoraf de 12 bedste tæller. Flere informationer her.

Drømmerunden

Vi spiller selvfølgelig også “Drømmerunden” i 2021. Samme format i sidste sæsonFlere informationer her.

Hulspils turnering

I lighed med de seneste sæsoner bliver der etableret en løbende hulspilsturnering.

Vi håber på større tilslutning i år. Hulspil er en fantastisk spilleform, som man alt for sjældent spiller. Så benyt nu denne mulighed og tilmeld dig turneringen. Flere informationer her.

NB! Således beregnes tildelte slag i hulspil.

Kr. Himmelfarts turen

Årets Kr. Himmelfarts udflugt går til Rold Skov. Flere informationer her (kommer senere).

Venskabsmatcher

Vi har 3 venskabsmatcher matcher med Lyngbygaard GK og Aarhus Aadal GC.

Derudover har vi en match mod Kalø, som i år er på udebane.

TH Ryder Cup 2021

Vi har selvfølgelig også torsdagsherrernes Ryder Cup i 2021. Flere informationer her.

Rækkeinddeling

Rækkeinddelingen kan ses nederst til højre i matchplanen. Man spiller hele sæsonen i den række man er i ved sæsonstarten. HUSK AT ANGIVE RÆKKEN PÅ SCOREKORTET. Rækkeinddelingen gælder for alle matcher, både løbende turnering, drømmerunden og gunstarter (med mindre matchformen kræver noget andet). I nogle matcher spilles evt. i EN række – dette vil fremgå af proportionerne på matchdagen.

NB! Rækkeinddelingen er ændret en smule i fht. sidste sæson. Dette er gjort for at have lige mange deltagere i hver række.

Registrering af scores

Vi vil også i år registrere scores for alle matcher. Dette er ekstra vigtigt med de nye handicapregler.