Informationer

Gunstarter

Som sædvanlig vil der være en række gunstarter i løbet af sæsonen. Nogle gunstarter er tællende i den gennemgående turnering og i drømmerunden (se matchplan). Der vil stadig være alternative matchformer til nogle af gunstarterne. Disse matchformer vil blive offent-liggjort på spilledagen. MEN……der er altid tale om RIGTIG golf…..ikke noget med at kaste og ingen texas “skrammel” eller andre rariteter, som ikke følger golfregel nummer 1 – spil bolden som den ligger.

Frie starter

Torsdagsherrer spiller altid fra Tee 57 (undtaget afslutningsmatchen).

Bemærk, at markøren SKAL være en anden torsdagsherre – man kan altså ikke spille torsdagsmatch sammen med konen/kæresten eller et tilfældigt medlem som ikke er medlem af torsdagsherrerne.

Løbende turnering

I år er der 15 matcher i den løbende turnering, hvoraf de 12 bedste tæller. Flere informationer her.

Den aktuelle stilling i turneringen (A-, B-, og C-rækken) kan ses på Golfbox under Order Of Merit. Du kan finde links under “Resultater” her på siden.

Drømmerunden

Vi spiller selvfølgelig også “Drømmerunden” i 2022. Samme format som i sidste sæsonFlere informationer her.

Scorekort sendes til Hans Houlind på mail h.houlind@outlook.com eller sms 51340601.

Den aktuelle stilling kan ses under “Resultater” her på siden.

Hulspils turnering

I lighed med de seneste sæsoner bliver der etableret en løbende hulspilsturnering.

Vi håber på større tilslutning i år. Hulspil er en fantastisk spilleform, som man alt for sjældent spiller. Så benyt nu denne mulighed og tilmeld dig turneringen. Flere informationer her.

Spilleplan og resultater finder du under “Resultater” her på siden.

NB! Således beregnes tildelte slag i hulspil.

Kr. Himmelfarts turen

Årets Kr. Himmelfarts udflugt går til Hvalpsund. Flere informationer her (kommer senere).

Venskabsmatcher

Vi har 3 venskabsmatcher med Lyngbygaard GK og Aarhus Aadal GC.

Derudover har vi en match mod Kalø, som i år er på hjemmebane.

TH Ryder Cup 2022

Vi har selvfølgelig også torsdagsherrernes Ryder Cup i 2022. Flere informationer her.

Kvalifikation til Ryder Cup sker via “Verdensranglisten”, som du finder under “Resultater” her på siden.

Rækkeinddeling

Rækkeinddelingen kan ses nederst til højre i matchplanen. Man spiller hele sæsonen i den række man er i ved sæsonstarten. HUSK AT ANGIVE RÆKKEN PÅ SCOREKORTET. Rækkeinddelingen gælder for alle matcher, både løbende turnering, drømmerunden og gunstarter (med mindre matchformen kræver noget andet). I nogle matcher spilles evt. i EN række – dette vil fremgå af proportionerne på matchdagen.

NB! Rækkeinddelingen er ændret en smule i fht. sidste sæson. Dette er gjort for at have lige mange deltagere i hver række.

Registrering af scores

Vi vil også i år registrere scores for alle matcher. Dette er ekstra vigtigt med de nye handicapregler.