Informationer

Gunstarter

Som sædvanlig vil der være en række gunstarter i løbet af sæsonen. Der vil i nogle af disse matcher være alternative matchformer så vi ikke altid “kun” spiller almindelig stableford. Disse matchformer vil blive offentliggjort senere. MEN……der bliver altid tale om RIGTIG golf…..ikke noget med at kaste og sparke, texas skrammel eller andre rariteter, som ikke følger golfregel nummer 1 – spil bolden som den ligger.

Frie starter

Der spilles altid fra Tee 57.

Løbende turnering

Igen år er der 16 matcher i den løbende turnering, hvoraf de 12 er tællende. Flere informationer her.

Drømmerunden

Vi spiller selvfølgelig også “Drømmerunden” i 2020. Bemærk nyt format i sæsonen 2020Flere informationer her.

Hulspils turnering

I lighed med de seneste sæsoner bliver der etableret en løbende hulspilsturnering.

Vi håber på større tilslutning i år. Hulspil er en fantastisk spilleform, som man alt for sjældent spiller. Så benyt nu denne mulighed og tilmeld dig turneringen. Flere informationer her.

Spilleplan.             Kontaktliste – udeladt pga. den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) – skriv venligst selv dine kontaktoplysninger på spilleplanen i herrernes omklædningsrum.

NB! Således beregnes tildelte slag i hulspil.

Kr. Himmelfarts turen

Årets Kr. Himmelfarts udflugt går til Juelsminde. Flere informationer her.

Venskabsmatcher

Vi har 3 venskabsmatcher matcher med Lyngbygaard GK og Aarhus Aadal GC.

Derudover har vi en match mod Kalø, som i år er på hjemmebane.

TH Ryder Cup 2020

Vi gentager selvfølgelig også torsdagsherrernes Ryder Cup i 2020. Flere informationer her.

Rækkeinddeling

Rækkeinddelingen kan ses nederst til højre i matchplanen. Man spiller hele sæsonen i den række man er i ved sæsonstarten. HUSK AT ANGIVE RÆKKEN PÅ SCOREKORTET. Rækkeinddelingen  gælder for alle matcher, både løbende turnering, drømmerunden og gunstarter (med mindre matchformen kræver noget andet). I nogle matcher spilles evt. i EN række – dette vil fremgå af proportionerne på matchdagen.

NB! Rækkeinddelingen er ændret en smule i fht. sidste sæson. Dette er gjort i håb om at få lige mange deltagere i hver række.

Registrering af scores

Vi vil også i år registrere scores for alle matcher.