Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for alle herrespillere i Mollerup Golf Club. Alle er velkomne, så uanset om du er nybegynder eller garvet golfspiller, så byder vi dig hjertelig velkommen. Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart). De dage, hvor der er fri start, kan du enten lave en aftale med andre torsdagsherrer eller blot møde op ved 1. tee mellem 14.30 og 16.00, hvor mange går ud. Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Og så har vi hvert år på Kr. Himmelfartsdag en udflugt til en fremmed bane (se nedenfor). Klik her for at se den samlede matchplanen for sæson 2020.

NB! Den første måned af sæsonen vil der hver torsdag være en fra bestyrelsen til stede ved 1. tee mellem 14:30 og 16:00. Vi vil tage imod nye spillere og sørge for at de får en god start og at de kommer ud og spille. Så uanset om du har bestemt dig for at være med eller om du gerne lige vil se om det er noget for dig før du melder dig ind, så bare møde op en torsdag.

Medlemskab 2020

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2020 er fortsat kr. 500,00.

Kontingentet skal indbetales senest 7 dage inden første match, du vil deltage i. Ellers kan vi ikke nå at registrere din score (gælder ikke nye medlemmer).

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”fri start” eller ”Gunstart”.

Der er også mulighed for, at du kan spille med enkelte matchdage uden at være fast medlem. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – og skal betales i en kuvert, som lægges i postkassen INDEN start.

NYE medlemmer kan deltage én gang uden at skulle betale matchfee.

Kontingent kan betales til Torsdagsherrernes konto: Reg. nr. : 9570    Kontonr.: 12571690   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer).

Eller via MobilePay:  92469   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer i besked feltet).

Generalforsamling 2019

Torsdagsherrernes generalforsamling 2019 blev afholdt torsdag den 28. november i Mollerup. Klik her for at læse referatet.