Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup TorsdagsHerrer (TH) er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for herrespillere i Mollerup Golf Club. Alle er velkomne, dog vil vi anbefale, at du har spillet dig ned i handicap 36 eller der under (vi kan varmt anbefale onsdagsmatcher og klub37 til dig, som har handicap 37 eller der over). Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart) – se matchplanen. De dage, hvor der er fri start, kan du enten lave en aftale med andre TH eller blot melde dig på en tid i Golfbox. NB! Frem til tirsdag kl. 12.00 er det kun TH som kan reservere tider torsdag i tidsrummet 14:30 til 16:30. Så hvis du (inden tirsdag kl. 12) melder dig på en tid i dette tidsrum, så ved du, at du kommer til at spille med andre TH. Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Og så har vi hvert år på Kr. Himmelfartsdag en udflugt til en fremmed bane (se nedenfor). Klik her for at se den samlede matchplanen for sæson 2021.

NYT NYT NYT 2021

1. Ved alle matcher hvor der er matchfee (gunstarter, Kr. Himmelfart, venskabsmatcher m.m.) betales dette matchfee sammen med tilmeldingen i Golfbox. NB! Hvis du skulle blive forhindret og framelder dig inden tilmeldingsfristens udløb, får du automatisk det indbetalte matchfee refunderet.
  2. Vi arbejder på at finde en løsning, så alle scorekort skal afleveres elektronisk vis Golfbox App (telefon). Der er visse udfordringer – især vedrørende frie starter og drømmerunden – så løsningen er endnu ikke på plads. Vi vil inden sæsonstart udsende en mail til alle TH med informationer om indberetning af scorekort for sæson 2021.

Medlemskab 2021

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2021 er fortsat kr. 500,00.

Kontingentet bedes indbetales senest 7 dage inden første match, du vil deltage i.

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”Fri start” eller ”Gunstart”. Ved gunstarter er der efterfølgende fællesspisning i restauranten og betaling for maden er ikke inkluderet i ovennævnte 500 kr. Betaling for maden betales når man tilmelder sig matchen i Golfbox.

Der er også mulighed for, at du kan spille med enkelte matchdage uden at være fast medlem. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – og skal betales i en kuvert, som lægges i postkassen INDEN start.

NB! NYE medlemmer kan deltage én gang uden at skulle betale matchfee eller kontingent.

Kontingent kan betales til Torsdagsherrernes konto: Reg. nr. : 9570    Kontonr.: 12571690   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer).

Eller via MobilePay:  92469   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer i besked feltet).

Generalforsamling 2020

Torsdagsherrernes generalforsamling 2020 blev afholdt torsdag den 3. december i Mollerup. Klik her for at læse referatet.