Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup Torsdagsherrer er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for alle “herrer” i Mollerup Golf Club – alle er velkomne, uanset om du er ny eller garvet goldspiller, så byder vi dig hjertelig velkommen. Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så vi hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller typisk hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart). De dage, hvor der er fri start, kan du enten lave en aftale med andre torsdagsherrer eller blot møde op ved 1. tee mellem 14.30 og 16.00, hvor mange går ud. Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Klik her for at se matchplanen for sæson 2019.

Medlemskab 2019

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2019 er kr. 500,00.

Kontingentet skal indbetales senest 7 dage inden første match, du vil deltage i. Ellers kan vi ikke nå at registrere din score.

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”fri start” eller ”Gunstart”.

Vi åbner dog mulighed for at du kan spille med enkelte matchdage. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – og skal betales i en kuvert, som lægges i postkassen INDEN start.

NYE medlemmer kan deltage én gang uden at skulle betale matchfee.

Hvis du vil deltage som medlem i årets rigtig gode matchprogram, skal du altså indbetale kr. 500,00 senest 7 dage inden din første match. Bemærk, at vi ikke kan registrere din score, før der er indbetalt!

Torsdagsherrer konto: Reg. nr. : 9570    Kontonr.: 12571690   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer)

Eller MobilePay:  92469   (husk at angive dit navn samt dit medlemsnummer i besked feltet)

Generalforsamling 2018

Torsdagsherrernes generalforsamling 2018 blev afholdt torsdag den 6. december i Mollerup. Klik her for at læse referatet.