Mollerup Torsdagsherrer

THLogo

Lidt om Torsdagsherrerne i Mollerup Golf Club

Mollerup TorsdagsHerrer (TH) er en forening af herrer under Mollererup Golf Club – en klub i klubben. Formålet med klubben er at skabe et godt socialt samvær og skabe rammerne for nogle hyggelige matcher for herrespillere i Mollerup Golf Club. Alle er velkomne, dog vil vi anbefale, at du har spillet dig ned i handicap 36 eller der under (vi kan varmt anbefale onsdagsmatcher og klub37 til dig, som har handicap 37 eller der over). Hvis du er ny i klubben, er du meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, så hjælper vi dig til en god opstart i vores klub. Vi spiller hver torsdag i sæsonen – nogle gange med frit starttidspunkt (du bestemmer selv hvornår på dagen du vil spille) og andre gange med fast spilletidspunkt (gunstart) – se matchplanen. De dage, hvor der er fri start, kan du enten lave en aftale med andre TH eller blot melde dig på en tid i Golfbox. NB! Frem til tirsdag kl. 14.00 er det kun TH som kan reservere tider torsdag i tidsrummet 14:00 til 16:30. Så hvis du (inden tirsdag kl. 14) melder dig på en tid i dette tidsrum, så ved du, at du kommer til at spille med andre TH. Vi har også flere spændende matcher mod andre klubber i Århus området. Og så har vi hvert år på Kr. Himmelfartsdag en udflugt til en fremmed bane (se nedenfor). Klik her for at se den samlede matchplanen for sæson 2021.

NYT NYT NYT 2021

1. Medlemsskab betales ved tilmelding i GolfBox: Medlemsskab af TH
  2. Ved alle matcher hvor der er matchfee (gunstarter, Kr. Himmelfart, venskabsmatcher m.m.) betales dette matchfee sammen med tilmeldingen i Golfbox. NB! Hvis du skulle blive forhindret og framelder dig inden tilmeldingsfristens udløb, får du automatisk det indbetalte matchfee refunderet.
  3. Alle scorekort afleveres elektronisk via Golfbox App (på telefon, tablet eller PC) samme dag som du har spillet (altså torsdag). Hvis du ønsker huller registreret til drømmerunden skal du efterfølgende sende et billede af dit scorekort med tydelig angivelse af de ønskede huller til Nils Victor nvj58@stofanet.dk (meget gerne torsdag og senest fredag).

Medlemskab 2021

Kontingentet for medlemskab af torsdagsherrer i 2021 er fortsat kr. 500,00.

Kontingent betales ved tilmelding i GolfBox: Medlemsskab af TH

Kontingentet bedes indbetales inden første match, du vil deltage i.

Beløbet dækker alle matcher, som i matchplanen er benævnt ”Fri start” eller ”Gunstart”. Ved gunstarter er der efterfølgende fællesspisning i restauranten og betaling for maden er ikke inkluderet i ovennævnte 500 kr. Betaling for maden betales når man tilmelder sig matchen i Golfbox.

Der er også mulighed for, at du kan spille med enkelte matchdage uden at være fast medlem. Dette koster kr. 100,00 pr. gang – betaling aftales med kasserer Jesper Abel.

NB! NYE medlemmer kan deltage én gang uden at betale matchfee eller kontingent.

Generalforsamling 2020

Torsdagsherrernes generalforsamling 2020 blev afholdt torsdag den 3. december i Mollerup. Klik her for at læse referatet.