Regionsgolf

Regionsgolf:

Er du interesseret i at spille Regionsgolf?

Nu spørger du måske hvad er regionsgolf? Regionsgolf er en hulspilsmatch for hold. På hvert hold er der 6 spillere, 4 herrer og 2 damer. Man spiller i puljer med fire hold, hvor de andre 3 hold er fra klubber beliggende i Østjylland. Der er 6 matcher, 3 hjemme og 3 ude. Holdene er delt op i alder og handicap.
Deltagelse er for egen regning, dog er det gratis at deltage i matcherne, men der er udgifter til kørsel m.m.
Vi har 8 hold tilmeldt regionsgolf, og det sker fra tid til anden, at vi mangler spillere.
Hvis du har tid og lyst til måske at komme med, så skriv et par ord til mig. Du vil så komme på en liste som holdkaptajnerne kan plukke fra.
Beskeden skal indeholde dit medlemsnummer, handicap og alder. Det er vigtigt, da jeg ellers skal bruge megen tid på at finde disse oplysninger.

Dorte Bager Andersen
Klubkoordinator
bagersejer@mail.tele.dk

Siden er under udvikling!