Mikro Golf

Mikro Golf 2019
– i ugerne 18 og 24

Mollerup Golf Club tilbyder igen i år en gratis introduktion til golf for børn i alderen 4 – 10 år.

Mikro Golf afholdes over fem dage i uge 18 og fire dage i uge 24.

Den 29. april – 3. maj og
Den 11. – 14. juni
Mandag – torsdag kl. 16.00 – 17.30
Fredage kl. 14.30 – 16.30

Børnene kan naturligvis være med begge uger eller blot vælge den ene uge, hvis det passer dem og forældre/bedsteforældre bedst.

Mødested
Vi mødes hver gang ved Bag-laden, indgangen nærmest vejen. Forældre / bedsteforældre hjælper med at bære bags herfra til træningsområde eller Par 3 banen.

Om programmet
Ideen er, at børnene gennem spil, leg og lidt undervisning skal opleve, at man kan gå til golf, ligesom man kan gå til fx fodbold eller håndbold.

Børnene kan forsøge sig med de forskellige køller i de børne golfsæt, som de låner af klubben. Vi øver på træningsområdet og spiller nogle huller på Par 3 banen. Her hører vi også om udslag, fairway, rough og greens og om, hvordan man opfører sig på banen,

Vi prøver at lægge et møde med juniorspillerne og en af trænerne ind i programmet. De to fredage afsluttes med match over et par huller samt hygge.

Forhåbentlig vil de samlede undervisningsdage styrke børnenes muligheder for at få nogle golf-venner, som de kan spille og lege med i løbet af sommeren. Måske man endda får lyst til at melde sig til juniorgolf sammen en gang.

Det er som tidligere muligt at låne klubbens børne golfsæt i løbet af sommeren, forudsat man er sammen med en voksen med spilletilladelse.

Forældre og bedsteforældres rolle
Vi er kun to frivillige, og vi kan ikke altid værre med samtidig. Derfor er det nødvendigt med hjælp fra forældre / bedsteforældre. De voksne må meget gerne være caddies og hente bolde ved boldmaskinen.

Tilmelding
For at kunne forberede aktiviteterne bedst muligt, vil vi bede om tilmelding senest torsdag i ugen inden hvert ugeforløb. Det vil sige senest torsdag d. 25. april og torsdag d. 6. juni.
Skriv hvor mange børn, I tilmelder, og hvilke dage, de har mulighed for at deltage.
Husk at legekammerater til børn, hvis forældre eller bedsteforældre er medlemmer af Mollerup Golf Club, også er velkomne.

Tilmelding til: evabundegaard@gmail.com eller dora.kirkeby@gmail.com

Eva Bundegaard, mobil 2913 4511

Dora Kirkeby Kjærsgaard, mobil 2426 2558