Velkommen til junior Golf i Mollerup Golf Club

Mål og Visioner for Juniorudvalget
I Mollerup Golf Clubs juniorudvalg arbejder vi på at udbrede golfsporten til unge mennesker og give dem en god golf uddannelse.
Vi forsøger at klæde vore juniorer bedst muligt på til at have et rigt liv med golfsporten som en fast del.
Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dem professionel træning ved vores PGA Pro, samt give dem mulighed for at konkurrere med ligesindede.
Vores overordnede mål er at skabe et solidt fundament, som giver mulighed for, at vores juniorer kan udvikle sig.

Junior begynder
Ønsker du at gå til golf, kan du læse om indmelding her

Et juniorkontingent koster kr. 1.950,- årligt for juniorer i alderen 13 til 18 år. For juniorer op til 12 år koster medlemskabet kr. 1.000,- per år.

Som ny junior i Mollerup Golf Club kan man deltage på vores Junior Begynder hold.
Holdet henvender sig til alle juniormedlemmer af klubben, uanset alder eller niveau.
Junior begynderne bliver inddelt og modtager træning i mindre grupper, fordelt på handicap, køn, alder eller andre relevante behov.

Træningen varetages af vores pro-træner Søren Jensen i samarbejde med hjælpetrænere.

Træningstider med opstart d. 5. april:
Onsdage kl. 16.00-17.00

Juniortalent
Tilbydes til udvalgte juniorer. Træningen er meget individuel, med stor fokus på 3 områder:
Teknisk træning, mental træning og taktiske strategier.

Kører fast i månederne april, maj, juni, august og september, oktober, november og december.
I skolernes ferie og på helligdage er der ikke træning medmindre andet er udsendt.

Træningerne varetages af vores træner: Søren Jensen.

Træningstider med opstart d. 5. april:
Onsdage kl. 17.00-19.00

Vores Facebook gruppe “Mollerup Juniortalenthold” er vores informations- og aftale sted.
Her vil alle arrangementer blive slået op og det vil også være her, vi kommunikerer med hinanden.
Er du ikke medlem af gruppen, så ansøg endelig denne Facebook gruppe.

Tilmeld dig gruppen her

Turneringer & Arrangementer 2019

Mollerup Sommer Camp 2019
Fredagsturnering

DGU Juniorholdturneringen
Vi har i 2019 tilmeldt 2 hold til DGU Juniorholdturneringen.

Junior Distrikts Tour – JDT
Vi opfordrer alle vores juniorer til, at deltage i JDT. JDT spilles i fire rækker:
U/14 (til og med det år man fylder 13), U/16 (til og med det år man fylder 15), U/19 ( til og med det år man fylder 18) og U25 (til og med det år man fylder 24). Ved tilmeldingstidspunktet skal man have et hcp. på max. 26,4.

Spilleformen er slagspil over 18 huller med fuldt handicap og der spilles i én fællesrække for både piger og drenge i alle årgange.
Turneringsplanen kan findes her

Du kan desuden læse om Junior Distrikt Tour på linket her

Kredsturnering
Alle juniorer kan deltage i Kredsturnering. Dette er en turnering som er uafhængigt af hcp. og køn.
Vi ser Kredsturneringen som en god start for vores juniorer, hvorfor vi klart anbefaler at flere deltager.
Læs om turneringen her