Velkommen til junior Golf i Mollerup Golf Club

Mål og Visioner for Juniorudvalget
I Mollerup Golf Clubs juniorudvalg arbejder vi på at udbrede golfsporten til unge mennesker og give dem en god golf uddannelse.
Vi forsøger at klæde vore juniorer bedst muligt på til at have et rigt liv med golfsporten som en fast del.
Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dem professionel træning ved vores PGA Pro, samt give dem mulighed for at konkurrere med ligesindede.
Vores overordnede mål er at skabe et solidt fundament, som giver mulighed for, at vores juniorer kan udvikle sig.

Junior begynder
Ønsker du at gå til golf, kan du læse om indmelding her
Se kontingenter her

Som ny junior i Mollerup Golf Club kan man deltage på vores Junior Begynder hold.
Holdet henvender sig til alle juniormedlemmer af klubben, uanset alder eller niveau.
Junior begynderne bliver inddelt og modtager træning i mindre grupper, fordelt på handicap, køn, alder eller andre relevante behov.

Træningstider med opstart d. 2. april:
Torsdag kl. 16.00-17.00

Vores Facebook gruppe “Mollerup Juniortalenthold” er vores informations- og aftale sted.
Her vil alle arrangementer blive slået op og det vil også være her, vi kommunikerer med hinanden.
Er du ikke medlem af gruppen, så ansøg endelig denne Facebook gruppe.

Tilmeld dig gruppen her

De yngste golfspillere (ca. 4-9 år) henvises til Tigergolf.

Turneringer & Arrangementer 2020

Mollerup Sommer Camp 2020
Fredagsturnering

Junior Distrikts Tour – JDT
Vi opfordrer alle vores juniorer til, at deltage i JDT. JDT spilles i fire rækker:
U/14 (til og med det år man fylder 13), U/16 (til og med det år man fylder 15), U/19 ( til og med det år man fylder 18) og U25 (til og med det år man fylder 24). Ved tilmeldingstidspunktet skal man have et hcp. på max. 26,4.

Spilleformen er slagspil over 18 huller med fuldt handicap og der spilles i én fællesrække for både piger og drenge i alle årgange.
Turneringsplanen kan findes her

Du kan desuden læse om Junior Distrikt Tour på linket her

Kredsturnering
Alle juniorer kan deltage i Kredsturnering. Dette er en turnering som er uafhængigt af hcp. og køn.
Vi ser Kredsturneringen som en god start for vores juniorer, hvorfor vi klart anbefaler at flere deltager.
Læs om turneringen her