NYHED: Indoor Golf

Simulatorgolf og indendørs undervisning

Vil du gå den nye sæson i møde med en bedre swingteknik, kan vi nu tilbyde dig indendørs træning/undervisning i Mollerup Golf Club.

Fordele ved at træne og modtage undervisning indendørs er, at det er lettere at foretage større svingændringer der kan være påkrævet, hvis man ønsker at blive endnu bedre til at spille golf.

En større svingændring føles ofte meget uoverskuelig og erkavet, hvilket betyder, at man i starten har svært ved at ramme bolden. Og der er det vores erfaring, at dette sætter de fleste golfspilleres tålmodighed på prøve.

Når man står og slår bolde der ender i et net efter få meter, er der ikke speciel meget fokus på bolden. Til gengæld er man mere interesseret i de rigtige bevægelser der skal til for at slå bolden langt og lige. Og efter et stykke tid, vil denne ændring i svinget føles naturlig. Derfor er det en god idé at foretage disse ændringer i vinterperioden.

• Søren underviser tirsdag og torsdag kl. 10 – 16. Tid bestilles på tlf. 24 21 19 08. En lektion: 250 kr.
  • Martin underviser mandag og onsdag kl. 10 – 16. Tid bestilles på tlf. 26 14 80 91. En lektion: 200 kr.

Vejledning til brug af golfsimulator

Endelig er der opsat en golfsimulator, hvor man kan prøve kræfter på flere forskellige baner, nogen af banerne er de mest kendte i verden.

Booking og betaling af simulator skal ske på Golfbox. Kr. 200,00 pr. time. for max. 4 personer.

Indendørs træning

Klubbens indendørs faciliteter giver også mulighed for at træne uden brug af golfsimulator. Man har etableret en plads til dette formål.

Prisen for at benytte denne udslagsplads er kr. 50,00 pr. time.