Åbningstider:

Mollerup Indoor Golf Center er åben alle dage fra kl. 08.00 til kl. 20.00.

Der er adgang til centret 10 min. før den bookede tid.

Når der er booket en tid, skal du kontakte kontoret for aftale om adgang til centeret. Der arbejdes på en automatisk adgang til Indoor, men dette er ikke helt på plads endnu.

Centret skal forlades senest 15 min. efter, at den bookede tid er udløbet.

Man er velkommen til at runde matchen af i klubbens café.

Booking og betaling:

De to simulatorer kan bookes af alle medlemmer af Mollerup Golf Club og greenfeegæster.

Booking skal foregå i GolfBox via tidsbestilling på samme måde som, når der bookes en tid på klubbens anlæg.

Der bookes i MGC Indoor Golf Simulator, hvor der kan vælges mellem Simulator 1 og Simulator 2

Der kan maksimalt bookes to timer ad gangen. Hver time bookes og betales hver for sig.

Betaling, 150 kr. pr. simulator pr. time, foregår i forbindelse med booking.

Greenfee spillere og Ikke medlemmer kan booke centret efter nærmere aftale med sekretariatet.

Ønskes den bookede tid ikke benyttet, SKAL afbud ske senest 24 timer før. I modsat fald fortabes betalingen.

Retningslinjer for brug af Mollerup Indoor Golf Center

Retningslinjerne for brug af Indoor centret SKAL respekteres. Tilsidesættelse af retningslinjerne vil medføre bortvisning og evt. karantæne for brug af centret.

Medlemmer får adgang til centret ved at afhente nøgle til centeret i sekretariatet eller shoppen 10 min. før den bookede tid.

Der er to Trackann simulatorer til rådighed i centret. Den bookede simulator (1 eller 2) startes ved at tænde på hovedafbryderen (rød knap). Der går ca. 1 minut før hele simulatorstationen er klar til brug.

Vi anbefaler, at man downloader TRACKMAN GOLF Appen til mobiltelefonen og oprette sin egen profil. Derefter kan appen benyttes til login ved at scanne QR-koden i øverste højre hjørne. Alternativt kan der på touchskærmen oprettes spillerprofil, eller man kan oprette sig som anonym Player. NB Ønsker du at udnytte de utallige data, som Trackman systemet opsamler om dit spil, kræver det login med profil.

Efter login kan den ønskede træningsform eller spilform vælges på touchskærmen. Afhængig af valg af aktivitet skal der vælges/indstilles i undermenuer.

Har du brug for hjælp for at kunne bruge systemet, så scan QR-koderne og se de informative instruktionsvideoer: Før start, Opstart, Courses, Practice eller Games.

Du kan allerede her se de fem instruktionsvideoer ved at trykke på linkene i den anførte rækkefølge: FØR START, OPSTART,  BANEVALG, TRÆNING og SPIL.

Har du brug for yderligere hjælp så kontakt sekretariatet eller shoppen. Uden for åbningstid telefon 42 60 53 93.

Der må maksimalt være fire spillere pr. simulator.

Simulatoren slukkes igen ved et tryk på den røde knap, og nøglen afleveres til afhentningsstedet.

Caféområdet i centret må benyttes i det bookede tidsrum og indtil 15 minutter efter den bookede tid. Der er selvbetjening med øl, vand og vin fra køleskabet. Der SKAL betales med MobilePay 995863.

Der kan i caféens åbningstid bestilles snacks / mad m.m. ved at kontakte personalet i caféen i hovedbygningen enten direkte eller på telefon 24 48 88 23 eller 89 44 94 99.

Der må IKKE nydes medbragt mad eller drikkevarer.

Når simulatorrum og caféområdet forlades, SKAL der være opryddet, så det fremstår pænt og ordentligt til næste gæst.

Centret er videoovervåget.

1. februar 2022