Velkommen som gæst

Præsentationsfilm, se her

Som gæst i Mollerup Golf Club får du en god oplevelse på en velplejet og udfordrende bane. Endvidere får du mulighed for at stifte bekendtskab med de flinke medlemmer og den hygge, som golfklubben er kendt for.

Mollerup Golf Club tillader alle med fuldt medlemskab af danske klubber organiseret i DGU at spille på klubbens baner mod betaling af greenfee efter gældende regler, herunder benyttelse af rabatordninger indgået med visse klubber. Der er dog handicapbegrænsning lørdage og søndage, hvor handicap højst må være 36

Mollerup Golf Club tillader endvidere alle med fleksibelt medlemskab af danske klubber organiseret i DGU at spille på klubbens baner mod betaling af fuldt greenfee. Rabatordninger kan ikke benyttes.

I Mollerup Golf Club kan du spille golf på klubbens 6 hullers Par 3-bane – selv om du ikke har prøvet at spille golf før: Pay and Play

Greenfee betales i den opstillede GolfMore automat i ankomstområdet (følg vejledning på skærmen) og de fleste kreditkort er velkommen ligesom der kan betales med Mobile Pay, idet vi ikke modtager kontanter. I tilfælde af systemsvigt, kan der betales i sekretariatet eller Proshoppen.

Der må kun spilles med soft-spikes.

Banekontrol kan forekomme, DGU-kort skal forevises på forlangende.

Hunde må ikke medtages på banen.

God fornøjelse

Sådan finder du Mollerup Golf Club

Se banens rating her