Greenfee

SPIL OG SPIS I JULI MÅNED

I hele juli kan du spille en runde golf og få en burger eller et stjerneskud i restauranten efter runden til kun kr. 300,- / Juniorer er halv pris.
Aflever din bag-tag fra dit scorekort i restauranten og indløs din mad.

Tilbuddet gælder ikke flex-medlemmer, ved brug af Golfhäftet, spil med medlem eller venskabsklubber, som betaler mindre end kr. 300,- i greenfee – bortset fra juniorer.

Hverdage:
Seniorer: kr. 350,00
Juniorer: kr. 150,00

Weekends:
Seniorer: kr. 400,00
Juniorer: kr. 175,00

Par 3 bane:
Kr. 150,00 alle dage

Gæster med Golfhäftet er velkommen til at spille i Mollerup Golf Club og betaler kun halv greenfee.

Mollerup Golf Club har indført en betalingsautomat til betaling af greenfee. Det betyder, at man kun kan betale med kreditkort/Dankort i den opstillede Probox.
Gæster med voucher skal også bruge Probox. Voucheren skal lægges i greenfee kassen.

Gamle greenfee vouchers:
Vouchers uden udstedelsesdato samt vouchers udstedt før 2016 kan ikke bruges, da de er forældede, jf. forældelseslovens regler.