En dag på golfbanen med venner eller familien

Golf for sjov

Hvis I som familie eller en gruppe af venner ønsker at lave noget aktivt sammen og prøve noget nyt og udfordrende, så tilbyder vi Golf for sjov hos Mollerup Golf Club. Her får I muligheden for at prøve kræfter med golf til et super hyggeligt og sjovt arrangement, hvor alle kan være med uanset niveau – det gælder også for dem, der aldrig har prøvet at spille golf før.

Vi vil gøre vores absolut bedste for at skabe rammerne for en fantastisk dag, der lever op til jeres ønsker – og overstiger jeres forventninger. I kommer til at nyde dagen i hinandens selskab og få glæden af at spille golf i naturskønne omgivelser.

I vil desuden stifte bekendtskab med vores professionelle træner, der vil fortælle og instruere jer på driving rangen, så I kan lære de grundlæggende færdigheder i golfspillet. Træneren sørger for at undervise jer ud fra det niveau, som I er på. Alle i gruppen kan således være sikker på at komme hjem med en super god og sjov golfoplevelse.

Hvem ved, måske vækkes en ny interesse?

Kvalitetstid, hygge og lækre omgivelser

Golf er en fantastisk sport, og uanset om du tager afsted med nogle venner eller familien for at øve jer i sportsgrenen, vil I få nogle gode grin over at konkurrere og udfordre hinanden på golfbanen.

Vores Golf for sjov-arrangement indeholder leje af udstyr og bolde, så I skal blot sørge for at møde op i den rette påklædning.

I er meget velkomne til at slutte dagen af med en dejlig frokost, en kold øl eller en kop kaffe i vores café eller restaurant. Se menukortet her.

Lyder det som noget for jer?

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker en pris. Du kan bestille et Golf for sjov-arrangement på tlf. +45 8678 5556 eller ved at sende en mail til os på info@mollerupgolfclub.dk.