Begynderkurser

Hvis du ikke har spillet før

Hvis du ikke tidligere har spillet golf og ikke er i besiddelse af banetilladelse, kan du deltage i et begynderkursus for kun kr. 1.500,-. Hvis du efter endt prøvemedlemskab eller weekendkursus melder dig ind i Mollerup Golf Club, får du reduceret din første kontingentbetaling med kr. 500,-.

Til foråret er vi klar med nye kurser. Vi opdaterer i løbet af vinteren med flere datoer på næste års begynderkurser.
Du kan allerede nu reservere plads på ét af kurserne. Tilmeld dig på info@mollerupgolfclub.dk eller tlf. 86785556.

Læs om de forskellige typer af begynderkurser, vi tilbyder:

Prøvemedlemskab for hold i to måneder
  • 6. april 2021: Tirsdage fra kl. 17-18

Individuelt prøvemedlemskab i to måneder
  • Løbende opstart i foråret

Få golfkørekort på en weekend

Du har nu mulighed for at erhverve dig Golfkørekort på en weekend, hvilket betyder at du efter kurset får udleveret et diplom der giver dig ret til at spille på klubbens bane, når du er blevet fuldgyldig medlem af Mollerup Golf Club.

• 26.-28. marts 2021: Weekendkursus 1
  • 9.-11. april 2021: Weekendkursus 2

Golfens Dag den 25. april 2021

Har du altid haft lyst til at spille golf? Sæt X i kalenderen den 25. april 2021 til Golfens Dag. Golfens Dag er et landsdækkende arrangement, hvor landets golfklubber inviterer nye golfere til at prøve at spille. På dagen får du en kort introduktion til golfspillet, herunder teknik og udstyr. Du får mulighed for at prøve en sportsgren, der appellerer til alle aldersgrupper, og du kan spille med venner, familie og kolleger uafhængig af niveau.