Aktivt og socialt erhvervsnetværk

Bliv medlem af Mollerup Business Club

Mollerup Business Club skaber erhvervsmæssige forbindelser mellem vores medlemmer og støtter i Mollerup Golf Club.

Det får du

Med et medlemskab af Mollerup Business Club får du adgang til et stærkt og aktivt virksomhedsnetværk. Mollerup Business Club har i øjeblikket ca. 35 medlemmer, som du kan gøre selskab til golfarrangementer eller andre aktiviteter, der skaber fællesskab og netværk.

Derudover vil vi løbende annoncere gode tilbud, som eksklusivt er for Mollerup Business Club’s medlemmer. Dette gælder f. eks. rabatter på golfrejser, superpriser på arrangementer i Mollerup Golf Club, indbydelse til øl- og vinsmagninger, fodboldbilletter mv.

Et medlemskab af Mollerup Business Club er personligt og koster kr. 6.000 + moms pr. år. Du får din virksomhed profileret på Mollerup Golf Club’s hjemmeside under Mollerup Business Club. Der kan til enhver tid opgraderes til en sponsoraftale med Mollerup Golf Club.

Du kan se mere om medlemskabet her.

Sådan gør du

Kontakt Club Manager Jan Lauridsen på mail jl@mollerupgolfclub.dk eller på tlf. +45 8944 9491 / +45 4260 5393 for yderligere information.