Corona restriktioner pr. 1/7-2021

Forsamlingsloftet
Forsamlingsloftet hæves til 250 personer indendørs. Forsamlingsloftet bortfalder 1.august.

Coronapas
Frem til 1. september 2021 vil der fortsat være krav om coronapas ved indendørs servering. Coronapasset skal forevises til personalet ved første naturlige kontakt. Der skal i eller ved lokalerne opsættes informationsmateriale om kravet om coronapas samt bortvisning ved manglende dokumentation.
Kravet om coronapas ved brug af klubhuset i øvrigt bortfalder.

Arealkravet
Arealkravet – herunder anbefalinger om afstand – er bortfaldet for serveringssteder, hvor man primært sidder ned (cafeen og restauranten). Kravet gælder fortsat i klubbens øvrige lokaler.

Aftaleteksten kan ses her:

AARHUS, D. 2. JULI 2021
BESTYRELSEN